Mevlana Camii Dualarla İbadete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Mevlana Camii Dualarla İbadete Açıldı

Mevlana Camii Dualarla İbadete Açıldı

Mersin'in Silifke ilçesinde 2006 yılında temeli atılan ve hayırseverlerin desteği ile yapımı tamamlanan Mevlana Camii'nin açılışı yapıldı.

08.10.2013 11:18  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Silifke ilçesinde 2006 yılında temeli atılan ve hayırseverlerin desteği ile yapımı tamamlanan Mevlana Camii'nin açılışı yapıldı.

Sarıcalar Mahallesindeki caminin açılışına Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, İlçe Müftüsü Bekir Kaplan, Silifke Belediye Bakanı Bayram Ali Öngel, MHP İlçe Başkanı Özer Özel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Müftü Bekir Kaplan, camilerin ibadethane olmanın dışında İslamiyet'in sosyal yönünü pekiştiren yerler olduğunu belirtti. Caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Kaplan, "Bütün yardımseverlerin yaptıkları hayırların amel defterlerine geçmesini cenabı Allah'tan niyaz ederim" dedi.

Kaymakam Fatih Damatlar ise "Ezan sesinin kesilmemesi, bayrağımızın göklerden inmemesi dileğiyle el birliği ile yapılan Mevlana Camimiz hayırlı olsun" diye konuştu.

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel Sarıcalar mahallesinde yapımı tamamlanan Mevlana Camii'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, hizmete açılan Mevlana Camii'nin yapımında belediye olarak her türlü desteği verdiklerini belirtti. Öngel, Silifke Müftülüğü ile birlikte çalışmalar yürüttüklerini belirterek, müftülüğün yeni cami yapımı ile ilgili arsa talebini de değerlendirmeye aldıklarını açıkladı.

Açılışın ardından kadınlar tarafından yapılan sıkmalar davetlilere ikram edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mevlana Camii Dualarla İbadete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement