MHP Adana'da İki İlçenin Kongresi Daha Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

MHP Adana'da İki İlçenin Kongresi Daha Tamamlandı

MHP Adana\'da İki İlçenin Kongresi Daha Tamamlandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana ilçe teşkilatlarında kongreler devam ediyor.

28.01.2012 15:45

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana ilçe teşkilatlarında kongreler devam ediyor. Feke'de Muhammed Yazan yeni ilçe başkanı seçilirken, Tufanbeyli'de ise mevcut başkan Kubilay Gönen güven tazeledi.

FEKE'DE YAZAN'LA YENİ DÖNEM

Feke'de Divan başkanlığını İl Disiplin Kurulu Başkanı Kutlu Sönmez, yardımcılığını İl Sekreteri İlker Timur Alıç, katip üyeliğini İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Özer'in yaptığı kongrede İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, Milletvekili Muharrem Varlı, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı da hazır bulundu. Feke'de gerçekleştirilen kongrede Muhammed Yazan ve Osman Altınok'un aday oldukları iki liste oylandı. Oylama sonucunda Yazan'ın 71, Altınok'un listesi ise 55 oy aldı. Bu sonuçla Muhammed Yazan Feke'de yeni ilçe başkanı seçildi.

TUFANBEYLİ'DE GÖNEN'LE DEVAM

Tufanbeyli'de ise mevcut başkan Kubilay Gönen'in yeniden aday olduğu liste oylandı. Divan Başkanlığını 24. Dönem Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok, yardımcılığını İl Genel Meclis Üyesi Kazım Karaşoğlu'nun yaptığı kongredeki seçim sonucunda Kubilay Gönen güven tazeleyen isim oldu.

ALADAĞ'DA TEK ADAY ALİ DEMİR

Aladağ ilçesinde ise mevcut Başkan Ali Demir'in yeniden aday olduğu tek liste ile kongreye gidildi. Divan başkanlığını MYK Üyesi Metanet Çulhaoğlu'nun, katip üyeliklerini İl Sekreteri İlker Timur Alıç, İl Disiplin Kurulu Başkanı Kutlu Sönmez'in yaptığı kongrede, İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, milletvekilleri Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz, Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Kanat hazır bulundu. Kongrede, Üçkardeşler, Varlı ve Yılmaz birer konuşma yaptılar.

ÜÇKARDEŞLER'İN DEĞERLENDİRMESİ

MHP Adana İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, yaptığı değerlendirmede, ülkenin içinde bulunduğu ağır şartlardan kurtuluşun adresinin ve Türk milletinin umudunun MHP olduğunu ifade etti. Üçkardeşler, "Türkiye sadece iklim bakımından değil siyasi, içtimai ve iktisadi yönden de çok ağır şartları ihtiva eden bir süreçten geçiyor. İçeride bölücü taleplerin Meclis kürsüsüne kadar çıktığı, halkın açlık ve yokluk içinde adeta kıvrandığı bu dönemde, dışarıda ise savaş tamtamları çalıyor. Ne yazık ki, bu tamtam sesleri birilerinin kulağına hoş gelirken, Türkiye ateşin içine atılıyor" ifadesini kullandı.

BU VUSLAT GERÇEKLEŞECEK

Üçkardeşler, "Kongrelerimizin, milletimiz için, ülkemiz için, partimiz ve demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederken, yeni göreve seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adana'da İki İlçenin Kongresi Daha Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement