MHP Anamur İlçe Teşkilatı'nın Yeni Parti Binası Açıldı - Son Dakika
Yerel

MHP Anamur İlçe Teşkilatı'nın Yeni Parti Binası Açıldı

MHP Anamur İlçe Teşkilatı\'nın Yeni Parti Binası Açıldı

MHP Anamur İlçe Teşkilatı'nın yeni parti binası törenle açıldı.

07.01.2014 17:05  Güncelleme: 17:23

MHP Anamur İlçe Teşkilatı'nın yeni parti binası törenle açıldı.

MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, törende yaptığı konuşmada, önümüzdeki yerel seçimde " Türkiye'yi AK Parti iktidarından, Mersin'i de CHP'den kurtarmak" istediklerini belirterek, "MHP olarak bunu sağlayabilecek en iyi adaylarla karşınızdayız. İnsan odaklı, insana hizmeti esas alan belediyecilik anlayışımızla partimizin iktidar yürüyüşünü Mersin'den başlatmayı amaçlıyoruz" dedi.

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Burhanettin Kocamaz da Türkiye'nin kritik bir dönemden geçtiğini belirterek, "Yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve sonrasındaki genel seçim ülkemizin ve Mersin'in geleceği için çok büyük önem taşıyor" diye konuştu.

Seçim çalışmalarını yeni parti binasının açılışıyla yaptıklarını ifade eden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de "2009'da söz verdiğimiz projelerin büyük bölümünü gerçekleştirdik. Yeni projeleri hayata geçirmek için sizlerden tekrar görev talep ediyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek yeni parti binasının açılışı yapıldı.

Törene, MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut, Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Anamur İlçe Teşkilatı'nın Yeni Parti Binası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • özgür kaçanbüre: slm ilçe başkanım ben m h p liyim ama mehmet türeye dargınım o yüzden 120 kişiyle anamur da a k p ye verecez ama büyük şehir de m h p kusura bakma belde başkanımız 5 yıl önce vermiş olduğu sözün de durmadı 0 0 Yanıtla

Advertisement