MHP Fethiye İlçe Teşkilatı Kapandı - Son Dakika
Yerel

MHP Fethiye İlçe Teşkilatı Kapandı

MHP Fethiye İlçe Teşkilatı Kapandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Teşkilatında başkan Hamdi Gürbüz ve Yönetim kurulu Üyelerinin istifasının ardından Fethiye'ye gelerek konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, istifaların...

31.05.2013 11:29

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Teşkilatında başkan Hamdi Gürbüz ve Yönetim kurulu Üyelerinin istifasının ardından Fethiye'ye gelerek konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, istifaların kabul edildiğini yeni yönetimin 15 gün içerisinde belirleneceğini ve bu süre zarfında da MHP Fethiye İlçe Teşkilatı'nın kapalı olacağını belirtti.

İstifalarla ilgili olarak ilçe binasında bir basın toplantısı düzenleyen MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz "Ben MHP Muğla İl Kurucu Başkanıyım ve şuanda da il başkanı olarak görevimi sürdürmekteyim. Bazı Büyük ilçelerimizde daha iyi bir yönetim, daha iyi bir teşkilatlanma ve taze kana ihtiyaç olduğunu belirledik. Bu kapsamda Milas ilçemizde, merkez ilçemizde ve Fethiye İlçe teşkilatımızda bir değişikliğe gittik. Arkadaşlarımızın istifa etmeleri benim kendi tercihimdir. Bazı belediye başkanının ve bazı milletvekili adayı arkadaşlarımızın isimleri geçiyor. Konuyla ilgili olarak isimleri geçiyor. Bunların aslı astarı yoktur. Arkadaşlarımızın istifaları tamamen benim kendi tercihimdir. Bu arkadaşlarımızın istifaları kabul gördü ve yeni yönetim ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde yeni bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Yeni yönetim kurulunu ve ilçe başkanını çalışmalarım doğrultusunda, 15 gün içerisinde belirleyeceğiz" dedi.

"Fethiye İlçe Başkanımız Hamdi Gürbüz'ün istifasını ben 28 Nisan 2013 tarihinde almıştım. Daha sonra ilçe yönetim kurulu ile bir toplantı düzenledik. Bu toplantıda İlçe Başkanı Hamdi Gürbüz'de vardı. Bununla birlikte yönetim kurulundaki çoğu arkadaşlarımızın da istifalarını aldık. Bu arkadaşlarımız görevden alınan arkadaşlarımız değil. Bu arkadaşlarımız oluşturulacak olan yeni yönetimde yine olacaklar. Biz yönetimi daha da genişleteceğiz. Dışarıda kimsemiz kalmayacak. Yerel yönetimlerde bir sıkıntımı var diye akıllara gelebilir. Ama böyle bir sıkıntı yok.

Bilindiği üzere Fethiye Belediyesi üç dönemden buyana MHP'dedir. Fethiyelilerin sevdiği saydığı ve değer verdiği bir MHP'li Belediye Başkanımız var. Ama bizim daha fazla çalışmamız gerek ki Büyükşehir'i de MHP'li yapalım. Fethiye İlçemiz İkiye Bölünerek Kemer Beldemiz Seydikemer Adında yeni bir İlçe oldu. biz hem Fethiye İlçemizde hem Seydikemer ilçemizde daha iyi bir yapılanma ile daha ileriye gideceğimize inanıyoruz" dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olup olmayacağı yönündeki soruya Korkmaz, şöyle cevap vardı: "Bununla ilgili olarak tam net olarak bir şey söz konusu değil. Buna Genel merkezimiz, İl teşkilatımız ve Bölge Milletvekilimiz karar verecektir. Ama şuanda net bir şey söz konusu değil. Ama böyle bir adaylık olursa bizim için çok iyi olur ancak böyle bir konu henüz gündemde yok. Şuanda bunu düşünüyoruz ve görüşüyoruz. Yeni Yönetim belirleninceye kadar Fethiye İlçe Başkanlığı görevine vekaleten kimseyi görevlendirmeyeceğiz. Çünkü ikilik çıkabilir. O nedenle 15 gün içerisinde yine bir basın toplantısı düzenleyerek yeni İlçe Başkanını ve Yeni Yönetim Kurulunu açıklayacağız ve çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeni ekibin belirleneceği bu 15 günlük süre zarfında Fethiye'de ilçe başkanı olmayacak. Bu nedenle bu süre zarfında partimiz kapalı olacaktır. Milas, merkez ilçe ve Fethiye ilçemizde il yönetimi olarak böyle bir karar aldık" - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Fethiye İlçe Teşkilatı Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement