MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Erzurum'dan Hem AK Parti'ye Hem de CHP'ye Gönderme - Son Dakika
Yerel

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Erzurum'dan Hem AK Parti'ye Hem de CHP'ye Gönderme

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Erzurum\'dan Hem AK Parti\'ye Hem de CHP\'ye Gönderme

GİRESUN(İHA):Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Orhan Erzurum, genelde AKP ve yerelde CHP'nin iktidar olmasına rağmen Giresun'da yaptıklarının ortada olduğunu, hangi partiye mensup olursa olsun herkesi kendisine ve ekibine oy vermeye davet etti.

27.03.2014 15:16

GİRESUN(İHA): Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Orhan Erzurum, genelde AKP ve yerelde CHP'nin iktidar olmasına rağmen Giresun'da yaptıklarının ortada olduğunu, hangi partiye mensup olursa olsun herkesi kendisine ve ekibine oy vermeye davet etti. Dr. Orhan Erzurum, işbaşına geldiklerinde Ankara'dan yada otel odalarından belediye yönetilmeyeceğini vurguladı.

Partisinin il binasında seçim çalışmalarının değerlendirmesini yapan Orhan Erzurum, "Malumunuz seçimlere 3 gün gibi kısa bir süre kaldı. 30 Mart Pazar günü Türkiye ve Giresun için tarihi bir seçim olacak. Yaklaşık 7 aydır sahada çalışıyoruz. Giresunlular'la beraber iç içe, halkla el ele seçim çalışması yapıyoruz. Çalışmalarımızın artık sonuna geldik. İnşallah 30 Mart'ta da bu çalışmamızın eserini alacağız. Çünkü 7 aydır ekibimle sahada olan bir başkan adayı ve 5 yıldır MHP'nin İl Başkanlığını yapan tecrübeli bir siyasetçi olarak gördüğümüz manzara ve tablo, bütün ibrelerin ve seçimin Milliyetçi Hareket Partisi'nden yana olduğudur. Dolayısıyla geldiğimiz noktada şunu çok açık yüreklilikle söyleyebiliriz; Pazar günkü seçimin galibi MHP'dir.Bunu biz halktan aldığımız bilgilerle, Giresun halkının şahsıma, ekibime ve partime gösterdiği teveccüh ile söylüyoruz" dedi.

"30 Mart'tan sonra Giresun Milli Mücadelenin altın şehri, 42 ve 47. alayların, Topal Osman Ağa'nın şehri olmanın ruhu ile kendi kimliğine yeniden dönecektir" diyen Dr. Orhan Erzurum, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Giresun'da 12 yıldır mevcut bir iktidar var. 5 yıldır da mevcut bir ana muhalefet partisinin, Kerim Aksu'nun iktidarı var. 12 yıldır AKP, 5 yıldır da Kerim Aksu iktidarıyla Giresun Karadeniz'in Hakkari'si düzeyine düşürülmüştür. Bu sebeple biz ciddi bir çalışma sonucu 41 proje ile Giresun'un acil eylem planı olarak ortaya çıkardık. Seçimden sonra Giresun'un geleceğine kendimizin bütün bileşenleri ile karar vereceğiz."

"İŞSİZLİK EN BİRİNCİ SORUN"

Giresun'un en büyük sorunlarından birinin aylardır vurguladıkları gibi işsizlik olduğunu belirten Dr. Orhan Erzurum, "Bu noktada Giresun'da en az 5 bin kişiye projelerimizle istihdam sağlayacağız diyoruz. Allah'ın izni ile de 30 Mart'tan sonra da bu projelerimize bir an önce başlayacağız, bunları da en kısa zamanda gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Giresun Belediyesi'ni Giresun'dan, belediyeden ve Belediye Meclisi ile beraber yöneteceklerinin altını çizen Dr. Orhan Erzurum, "Ankara'dan yada Otel odalarından güdümlü belediyecilik yapmayacağız. Ötekisi olmayan belediyecilik yapacağız. Ötekileştirmeyen belediyecilik anlayışımız olacak.Giresun'da herkesin yaşam biçiminin teminatı olacağız. Sosyal belediyecilik anlayışıyla sosyal yardımlar artarak Giresun'da devam edecek. Çünkü Giresunlunun bizim halkımızın buna ihtiyacı var.Kültürel Belediyecilik anlamında; Giresun kaybettiği tarihi ve kültürel dokusunu yeniden kazanacak. Giresun'da herkesin çaresi olacağız" şeklinde konuştu.

"SEÇİMİN İBRESİ MHP'DEN YANA"

Giresun'da seçimin MHP ve kendilerinden yana olduğunu anlatan Dr. Orhan Erzurum, "Allah'ın izni ile 30 Mart'ta güven duyduğu bize belediyeyi ve şehrimizi teslim edecek. Bu sebeple halk arasında bazı partilerin, kamuoyunu yanıltmak, MHP'ye gidecek bazı oylara göz dikmek amacıyla sahte anketler yayınlamaktadır. Bu sahte anketlere masa başında bilgisayar başında grafik çizimleri ile yapılan yönlendirmelere inanmayın. Anket Giresun halkının bizatihi kendisidir. Halkımızın içerisine girin sorun. En güzel anketi Giresun halkı 30 Mart'ta sandıkta gösterecektir" şeklinde konuştu.

"İSTER AKP, İSTER CHP'Lİ OLUN BU DÖNEM MHP DEYİN"

Giresunlulara da seslenen Dr. Orhan Erzurum, sözlerini şöyle tamamladı:

"İster AKP'ye ister CHP'ye, isterseniz diğer partilerden hangisine oy verirseniz verin, bu seçimde Giresun'un iyiliğini, geleceğini düşünen ve sahip çıkmak isteyen her aklı selim vatandaşımızı Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy vermeye davet ediyorum. Çünkü bu seçim Giresun'un ve ülkenin kader seçimi olacaktır. Eğer şu andaki mevcut iktidarlar; AKP veya CHP hangisi olursa olsun kazanırsa Giresun'da kayıp yıllar devam edecektir. Dolayısıyla Giresun'u düşünen ve sahip çıkmak isteyen her vatandaşımızı Pazar günü MHP'yi, şahsımı ve ekibimi desteklemesini istiyorum. Zira her iki partinin yıllardır iktidar olmasına rağmen yaptıkları ortada. Biz belediyeyi alırsak Giresunlular'la Giresun'u birlikte yönetmeye talibiz." - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Erzurum'dan Hem AK Parti'ye Hem de CHP'ye Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement