MHP İftarında Partililer Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

MHP İftarında Partililer Bir Araya Geldi

MHP İftarında Partililer Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Kepez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde partililer bir araya geldi.

16.07.2013 12:37

Milliyetçi Hareket Partisi Kepez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde partililer bir araya geldi.

MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar ve yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğine MYK Üyeleri Kemal Çelik, Hüseyin Yıldız, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin ve İl yönetimi, MHP eski Milletvekili Nesrin Ünal, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Reşat Oktay, İl Genel Meclis Üyeleri Zeki Tunç, Ali Aslan, Ali Güzel, Mustafa Sünbül, Kepez Belediye Meclis Üyesi Yavuz Karacan, Halil Kuşçu,Hasan Aydoğan, Adnan Kabaağaç, Adem Çelik ve vatandaşlar katıldı.

Duaların okunmasından sonra iftar vaktinde MHP'liler birlikte oruç açarken, Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi'nin başarılı olmasını engellemeye çalışan çevreler olduğunu belirterek, "Kim ne yaparsa yapsın bizi bu kararlılığımızdan asla döndüremeyeceklerdir" dedi.

Dünyada Müslüman Türk topluluklarına karşı yoğun bir saldırının olduğu günlerden geçildiğini belirten Seyyar, "Esir Türkler Haftası" nedeniyle yayınladıkları mesajlarında Ülkücü camia ve Türk Milliyetçileri olarak esaret altında yaşayan Türklerin yanlarında olduklarını ifade ettiklerini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP İftarında Partililer Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement