MHP Kadın Kollarından Anlamlı Öğretmenler Günü Programı - Son Dakika
Yerel

MHP Kadın Kollarından Anlamlı Öğretmenler Günü Programı

MHP Kadın Kollarından Anlamlı Öğretmenler Günü Programı

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde Program düzenlendi.

24.11.2013 16:37

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde Program düzenlendi. Programın ardından MHP Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Koçyiğit tarafından hazırlanan Rölyef Sergisi, MHP İl Başkanı Mete Eke tarafından açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Program düzenlendi. İl Kültür Müdürlüğünde düzenlenen Programı MHP İl Başkanı Mete Eke, Belediye Başkan Adayları, Ülkü Ocakları Başkanı Selim Gümüş, Dadaloğlu Vakfı Başkanı Necati Eravşar, Türk Eğitim Sen 1. Nolu Sendika Başkanı Ali Benli, Bilgi Yurdu Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Programda ilk olarak salonu dolduranlar tarafından Andımız okundu. Andımızın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Koçyiğit Öğretmenlik Mesleği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

MHP İl Başkanı Mete Eke ise yaptığı konuşmada Gelecek nesillerin yetişmesinde, olgunlaşmasında, fikir ve kanaat sahibi olmalarında hayati bir rolü olan öğretmenlerimizin, aziz millet varlığı açısından taşıdığı önem hiçbir şeyle kıyaslanamayacaktır" dedi.

Eke konuşmasına şöyle devam etti;

Evlatlarımızın küçük yaşlarda başladıkları eğitim ve öğretim sürecinin her aşamasında; öğretmenlerimizin göz nuru, şefkati, merhameti ve öğütleri belirleyici bir niteliktedir. Ancak öğretmenlerimizin özverili ve gayretli çaba ve çalışmalarına rağmen, hala sorunlarının altında ezildiklerini görmek bizim için son derece üzüntü vericidir. Şurası tartışmasız bir gerçektir ki; yüksek idealleri kafasında taşıyan, belirlediği kutlu hedeflere ulaşmak için çok mücadele veren bir yönetim anlayışının her şeyden önce geleceğin mimarı öğretmenlerini memnun ve mutlu etmesi lazımdır "dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Müzik Dinletisi yapıldı. Program Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediye Başkan Adaylarının geçmiş dönemlerinde öğretmenliklerine yapan öğretmenlerine çiçek takdimi ile son buldu. Programda MHP Kadın Kolları üyeleri, Emekli Öğretmen olan MHP Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Koçyiğit'e çiçek takdimi ile devam etti.

MHP Kadın Kolları Tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü Programı, yaklaşık 40 rölyef çalışmasının bulunduğu serginin açılışı ile devam etti. Serginin açılışını MHP İl Başkanı Mete Eke yaptı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Kadın Kollarından Anlamlı Öğretmenler Günü Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement