MHP Seyhan İlçe Teşkilatının Mahalle Gezisi - Son Dakika
Yerel

MHP Seyhan İlçe Teşkilatının Mahalle Gezisi

MHP Seyhan İlçe Teşkilatının Mahalle Gezisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ilçedeki mahalleleri gezerek halkın sorunlarını dinliyor.

01.07.2012 14:35

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ilçedeki mahalleleri gezerek halkın sorunlarını dinliyor. Ziyaretlere 23. dönem Adana Milletvekili Yılmaz Tankut da katıldı.

İlçe yönetim kurulu üyeleri ve bazı belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu geziler kapsamında Fevzipaşa Mahallesindeki esnaf ziyaret edildi, vatandaşların sorunları yüzyüze görüşülerek dinlendi.

Ziyaretlerden sonra sohbet toplantısı düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sohbet toplantısında İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Seyhan'ın hizmet açığının giderek büyüdüğünü, geçen her günün kayıp hanesine yazıldığını belirtti. Kanlı, "Mevcut belediye başkanı ilçemizin sorunlarının çözümü konusunda maalesef çok yetersiz kalmıştır. Bu yetersizlik sonucu hizmet açığı da büyümektedir. MHP olarak Seyhan'ı cazibe merkezi yaparak, Türkiye'de parmakla gösterilecek bir ilçe haline getirmekte kararlıyız. Sizlerden aldığımız güçten, gördüğümüz yüksek teveccühten memnunuz. Bu, çalışma şevkimizi daha da artırıyor" dedi.

MHP Adana 23. Dönem Milletvekili Yılmaz Tankut ise ülkenin genel sorunlarına değindi. Tankut, "Türkiye; beceriksiz, liyakatsız, daha da vahimi dışarıdan güdümlü bir zihniyetin elinde tarihinin en karanlık dönemlerinden birini yaşıyor. Ülkemiz, halkı Müslüman olan bir komşumuzla savaşın eşiğine getirildi. Az önce dinlediğimiz esnaflarımız feryat ediyor. Dolayısıyla siyasi, sosyal, ekonomik ve diğer alanlarda buhran içine sokulan Türkiye bu girdaptan kurtulmalıdır" diye konuştu.

Tankut, devamla şunları söyledi:

"Sıfatımız, görevimiz ne olursa olsun; hepimize sorumluluklar düşmektedir. Bireysel çabalarla sonuç alınmaz. Güç birliği şarttır. Sayın genel başkanımızın liderliğinde teslimiyetçi zihniyete karşı milli duruşunu asla bozmayan Milliyetçi Hareket'e omuz verme zamanıdır. MHP yerelde de aynı mücadeleyi veren il ve ilçe teşkilatlarımızla dimdik ayaktadır. Allah'ın izniyle, bu asil duruşun, birlik beraberlik ruhunun, halka hizmet aşkının ilk seçimlerde en iyi şekilde karşılığı alınacaktır." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Seyhan İlçe Teşkilatının Mahalle Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement