Muğla'nın Milas ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında vatandaşların katılımıyla yürüyüş gerçekleştirildi.
Yürüyüş, saat 20'de Atapark'ta vatandaşların toplanmasıyla başladı. Aynı zamanda Milas Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Festival'in başlangıç yürüyüşü olarak da hazırlanan etkinlikte yaklaşık 3 bin vatandaş, ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla yürüdü.
Yürüyüşe Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Bozkurt, sivil toplum örgütü temsilcileri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Vatandaşlar, 240 metre uzunluğundaki Türk bayrağını taşıyarak, zaman zaman terör karşıtı sloganlar attı. Yürüyüş, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ın Atapark'ta yaptığı konuşmayla son buldu.
Etkinlik kapsamında tiyatrocu Levent Kırca'nın başrolünü oynadığı "Azınlık" adlı oyun da gösterildi. - MUĞLA
Son Dakika › Yerel › Milas'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Festival Yürüyüşü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.