Milletvekili Aday Adayı Türkyılmaz Ziyaretlere Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aday Adayı Türkyılmaz Ziyaretlere Devam Ediyor

Milletvekili Aday Adayı Türkyılmaz Ziyaretlere Devam Ediyor

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

07.03.2015 10:40

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Türkyılmaz çalmadık kapı bırakmıyor.

7 Haziranda yapılacak olan Genel seçimlerde Düzce'den AK Parti'den aday adayı olan Hasan Türkyılmaz Düzce, İstanbul ve Ankara'da bir çok ziyaretlerde bulunuyor.

Kısa adı İHH olan İnsani Yardım Vakfı genel merkezine ziyarette bulunan Türkyılmaz genel başkan Yardımcısı Yakup Işık, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sarıkurt ile bir araya geldi.

Türkyılmaz ziyaretle ile ilgili olarak "İHH'nın dünya mazlumlarının yanındaki asil duruşunu ve ülkemiz insanına hizmetlerini ve bu uğurdaki gayretlerini konuştuk. Rabbim bu uğurdaki çalışmalarında yardımını kardeşlerimizden ayırmasın. Kendimizle ilgili bilgi aktarımı ve dua ve tavsiyelerini dinlediğimiz kardeşlerimize teşekkür ederek ziyaretimizi sonlandırdık" dedi.

Hasan Türkyılmaz Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalandırma Derneği Genel Başkanı Hüseyin Kamil Büyüközer'i Dernek Genel Merkezindeki çalışma ofisinde ziyaret etti. Türkyılmaz ziyaretle ilgili olarak "Kurucular kurulu üyeliğinde bulunduğum Dünya Helal Vakfı'nda da Genel Başkanımız olan değerli büyüğümüz Hüseyin Kamil Büyüközer ile siyasi alandaki çalışmalarımla ilgili bilgi aktarımım oldu" dedi.

Türkyılmaz ORFAMDER Kurucu Genel Başkanı Cemal Balıbey'i İstanbul Fatih'teki iş yerinde ziyaret etti.

Türkyılmaz'ın bir sonraki durağı ise Nurettin Yıldız'ı ziyaret etti. Türkyılmaz "Sosyal Doku Derneğindeki çalışma odasında ziyaret ettiğim hocamıza Düzce'den çıkmış olduğum milletimize siyasi alandaki hizmet yolculuğumuz ile ilgili bilgi aktarımımız oldu. Hocamızın tavsiyelerini ve dualarını alarak ziyaretimizi sonlandırdık. Rabbim Nurettin Yıldız Hocamızın hizmetlerini ve bu uğurda mücadele eden hocalarımızın gayretini daim ettirsin" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aday Adayı Türkyılmaz Ziyaretlere Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement