Milletvekili Adayı Demirbağ Erdem Erdemli Davranmalı Ve Elazığlılardan Özür Dilemeli - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adayı Demirbağ Erdem Erdemli Davranmalı Ve Elazığlılardan Özür Dilemeli

Milletvekili Adayı Demirbağ Erdem Erdemli Davranmalı Ve Elazığlılardan Özür Dilemeli

Demirbağ, MHP Milletvekili Adayı Enver Erdem'in Basın Mensuplarıyla Gerçekleştirdiği Bir Toplantıda Kendisiyle İlgili Olarak "Tedavi Olsun, Zülfü Demirbağ'ı Samimi Olarak, Allah İçin Tanımıyorum."

01.06.2011 22:43  Güncelleme: 22:44

Ak parti elazığ milletvekili adayı zülfü demirbağ, mhp milletvekili adayı enver erdem'in basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği bir toplantıda kendisiyle ilgili olarak "tedavi olsun, zülfü demirbağ'ı samimi olarak, allah için tanımıyorum. "

İfadelerinin son derece anlamsız ve bir o kadar da halet-i ruhiyesi bozuk enaniyet ve bencillik kokan hezeyanlar olduğunu belirterek, "bu kişi bugün itibarıyla içerisinde bulunduğu siyasi partide uyum sorunu yaşadığı ve tabanda kabul görmediği için kendini benimsetmek ve kabullendirmek amacıyla geçmişte yaşadıklarını inkâr ediyorsa ya da geçmişte Elazığ'da bir göreve atanmak amacıyla ilimiz milletvekilleri ve şahsımla yaptığı görüşmeleri yok sayıp, yeni partisinde kendisine meşru bir zemin arıyorsa sayın adayın ciddi anlamda hafıza terapilerine ihtiyacı var demektir.

Bugün bir partinin adayı ve halkın vekâletine talip olan bir şahsın böylesine "unutkanlık" gibi önemli ve ciddi bir rahatsızlığının olması Elazığ adına da ciddi bir tehlikedir.

Zira bugün seçim meydanlarındaki konuşmalarını ve vaatlerini seçildikten sonra da "hatırlamıyorum" deme ihtimali olan bir zatın Elazığ'ı temsil etmeye talip olması büyük bir kayıp ve kendisi açısından acınacak bir durumdur. Ak Parti'nin atadığı bir bürokrat olmaktan kaynaklanan bu ezikliğini, tersine bir söylemle dile getirmek ve bunu seviyesiz bir propaganda malzemesi halinde sunmak, kendini "Vali" diye lanse etmekten büyük haz duyan birine yakışmamıştır."

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ, MHP Milletvekili Adayı Enver Erdem'in dün basın mensuplarıyla bir araya gelerek yaptığı açıklamaların doku ve ruh uyuşmazlığı yaşadığı yeni partisine kendisini benimsetme çalışma gayretlerini, acemi siyasetçiliği ve ilkesizliğine verdiklerini ifade ederek açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Milletvekili olarak seçilip Ankara'ya gittikten sonra KÖYDES kanununun çıkmasının ardından bugünkü MHP milletvekili adayı Enver Erdem, bizlere telefonla ulaşarak randevu talebinde bulundu. Ben de kendisine İstanbul'da olduğumu söyledim. İstanbul'a gelerek Elazığlı işadamlarıyla birlikte Çara Otelinde kahvaltıdayken kendisi aynen şu ifadeleri kullandı.

"Sayın Milletvekilim Karasu Kaymakamlığı görevindeyim, sizler bana Elazığ'da bir görev verirseniz sizlerin emrinde çalışacağıma söz veriyorum. Hatta bana İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Onarım Müdürlüğü görevim sırasında yaptığımız hizmetlerle ilgili olarak da övgü dolu sözler sarf etti. Bu arada Sayın Necati Çetinkaya ağabeyimiz ve diğer Milletvekili arkadaşlarımızla görüştüğünü ve konuyu onlara da aktardığını aynen bizlere ifade etti.

Bu arada Erdem, Sn Necati Çetinkaya, Sn Abdülbaki Türkoğlu ve Sn Şemsettin Murat ile olan diyaloglarını da inkâr edebiliyorsa kendisinin içinde bulunduğu zor durumun verdiği panik-ataklarıyla ruh halinin pek iyi olmadığının kanaatindeyim.

İstanbul Çara Otelde Benimle Görüştü

İstanbul Çara Otelinin sahibi hemşerimiz Sayın Ekrem Araç, Enver Erdem'in sınıf arkadaşı olup Çara Oteline geldiğine şahittir. Sabah kahvaltısında Erdem'le görüşmemiz sırasında da Ekrem Araç'ın ağabeyi Vahap Araç beyefendinin yanında bu konuşmanın geçtiğine orada bulunan herkes şahit olmuştur.

Yine Enver Erdem halen şehrimizde Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yapan Zeynel Abidin Koç'un yanında Mecliste benimle görüşmeler yapmıştır. Tüm bu diyaloglar ve yüz yüze görüşmelere rağmen "ben Zülfü Demirbağ'ı tanımam etmem" demektedir. Şimdi sormazlar mı kendilerine "hafıza-i beşer nisyanla malül olsa da" meclis kayıtlarında ziyaretçi girişleri halka kayıt altındadır.

O dönem Milliyetçi Hareket Partisi'nin parlamento dışında kaldığı aşikârken bizleri görmeye gelmedi de kimi görmeye geldi soruyorum. Bizlerle görüşmeler yaptığı kayıtlar altındadır. Şimdi kendisinin ne üstün özellikleri vardı da bizlere gelmeden ve bizlerden bu göreve atanması için talepte bulunmadıysa kendisini nerden tanıdık, yine ifade ediyorum ki kendisinin ne üstün özellikleri vardı da onu keşfedip bu göreve niçin atadık.

Bu kadar gerçeklerden uzak bir şekilde "Bu arkadaşı ben tanımıyorum, samimi olarak ALLAH İÇİN TANIMIYORUM" diyen Erdem, Elazığ halkından özür dilemesi gerektiği halde, özür dilemiyorsa, bari yaratanın ismini ağzına alarak yemin etmesin ve gerçekleri saptırmasın.

Ayrıca tüm Elazığ halkı bilir ki bir resmi kurumun amiri iktidar partisinin Milletvekilini tanımaması inandırıcı olmayıp alenen gerçekleri konuşmamaktadır.

Bizler tanıştığımız ve konuştuğumuz kişileri yetişme tarzımız ve örfümüz gereği hep hatırlar ve varsa bir iyilikleri hayırla yad ederiz. Bizim geleneğimizde ve örfümüzde sonraki pozisyonunu kurtarma adına geçmişini ve yaptığı görüşmelerini reddetmek yoktur. Bu tür tavırlar sergileyenlerin kişilik sorunlarıyla birlikte sağlık sorunları yaşadığı da muhakkaktır.

Seçimlere kısa bir süre kala seçim propagandalarını seviyeli bir çizgide yürütülmesi için bizler gerekli tüm hassasiyeti gösterdik. Bizlere ve partimize karşı yapılan her türlü yalan-yanlış beyanları görmezden geldik ve kamuoyunun vicdanına bıraktık. Ancak Enver Erdem'in böylesine gerçek dışı ve erdemsiz söylemlerine karşı ilk ve son kez cevap verme gereği hâsıl oldu. Bizler birilerinin hezeyanlarına ve yalan yanlış beyanlarına zaman ayırmak yerine halka hizmeti düşünen ve bunları 8.5 yıl zarfında yerine getiren bir partiyiz.

Bundan böyle seçim çalışmalarının seviyesini düşürmemek ve halkımızı gereksiz ve hayal ürünü ve gerçek dışı konularla meşgul etmemek adına bu türden ithamlara cevap vermeyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Milletvekili Adayı Demirbağ Erdem Erdemli Davranmalı Ve Elazığlılardan Özür Dilemeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement