Milletvekili Baloğlu'na AK Parti'de Yeni Görev - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Baloğlu'na AK Parti'de Yeni Görev

Milletvekili Baloğlu\'na AK Parti\'de Yeni Görev

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, partisinin Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

12.01.2012 11:11

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, partisinin Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Mustafa Baloğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Partimizin iktidar olduğu dönemin başından bu yana yerel yönetimlere halkın katılımı ve demokratikleşme adına oldukça önemli adımlar atılmıştır. Hemşerilik tanımının değişmesi, kent konseyinin oluşturulması ve işlevsellik kazandırılması, belediye hizmetlerine gönüllü katılımın sağlanması, belediye üzerindeki idari vesayet uygulamasının kaldırılması ve denetim komisyonlarının kurulması gibi uygulamalar bu konuda göze çarpan değişiklikler arasındadır" dedi.

Tüm bu yapılanların dahi yeterli olmadığını belirten Baloğlu "Odak noktamıza vatandaşlarımızın sorunlarını ve ihtiyaçlarını alarak, coğrafi ayrım gözetmeden, bunun yanında coğrafi farklılıkların beraberinde getirdiği değişen ihtiyaçları da atlamadan, onlara daha yaşanabilir bir çevre sunan, katılımlarını daha fazla gerçekleştirebilecekleri bir belediyecilik anlayışıyla hizmet götüreceğiz" diye konuştu.

Kendisine bu görevi layık gören AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi olmak üzere tüm parti üst yönetimine teşekkür eden Baloğlu, görevine layık olmaya çalışıp elinden gelenin en iyisini yapacağını sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Baloğlu'na AK Parti'de Yeni Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement