Milletvekili Şahin'den Samanköy'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Şahin'den Samanköy'e Ziyaret

Milletvekili Şahin\'den Samanköy\'e Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Terör dışında halledemediğimiz sorun kalmadı" diyerek, millete hizmet için milletvekili olduklarını söyledi.

08.08.2012 14:35

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Terör dışında halledemediğimiz sorun kalmadı" diyerek, millete hizmet için milletvekili olduklarını söyledi.

Beraberinde, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, il başkan yardımcıları İdris Boztaş ile Eyüp Sağlam ve partililerle birlikte teravih namazı sonrası Merkez Samanköy'ü ziyaret eden Şahin, bir vatandaşın evinde oturarak Samanköylülerin sorunlarını dinledi.

Milletvekili Şahin burada yaptığı konuşmada, 15 bin kilometreden fazla dünya standartlarında yollar yapıldığını belirterek, "Terör dışında halledemediğimiz sorun kalmadı. Ölen de öldüren de bizim insanlarımız. Ancak, gençlerimiz beyinleri yıkanıp dağa çıkarılıyor. Kanı bozuk insanlarımızı götürüp kardeşi kardeşe kırdırıyorlar. İnşallah terör belasının da üstesinden geleceğiz" şeklinde konuştu.

"1 Temmuz'da Meclis tatile girince 40 gündür buradayız. Ankara'ya çoluk çocuğumuzu da götürmedik. Vekil oldum, sırtımı döneyim, millet ne hali varsa görsün demedim. Telefonum 24 saat açık. Meşgul olduğumuzda açamazsak daha sonra dönüyoruz" diyen Şahin, millete hizmet için milletvekili olduklarını söyledi.

Bu arada vatandaşlar, Şahin'e yol sorununu ilettiler. Şahin de, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya'ya telefon açarak sorunu iletti. Kaya, sözü edilen yerde inceleme yapıp sorunu çözeceklerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Şahin'den Samanköy'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement