Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Seçiminin Ardından

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Türkiye'yi yönetmenin kolay olmadığını belirterek, "Türkiye'yi yönetmeye talip olanların bunu beceremediklerini, başaramadıklarını toplumumuz gördü ve yaşadı" dedi.

02.11.2015 18:54

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Türkiye'yi yönetmenin kolay olmadığını belirterek, "Türkiye'yi yönetmeye talip olanların bunu beceremediklerini, başaramadıklarını toplumumuz gördü ve yaşadı" dedi.

AK Parti İl Başkanlığınca Çatalpınar mevkisinden Şeker Meydanı'na "Sevgi ve Kardeşlik Yürüyüşü" düzenlendi.

Yürüyüşün ardından meydanda toplanan partililere seslenen Petek, 1 Kasım için seçim kararı verildikten sonra bütün Türkiye'de, ak kadroların azmettiğini ve zafere kilitlendiğini söyledi.

Petek, "gece gündüz" demeden çalıştıklarını kaydederek, "Ben kesinlikle şuna eminim. Çalışmasaydık netice alamazdık. Allah, çalışana karşılığını veriyor" şeklinde konuştu.

"Türkiye'yi yönetmek kolay değil. Türkiye'yi yönetmeye talip olanların bunu beceremediklerini, başaramadıklarını toplumumuz gördü ve yaşadı" diyen Petek, şunları kaydetti:

"Toplumumuz dedi ki:  'Türkiye'yi en iyi şekilde yönetecek, istikrarı sağlayacak, kalkınmayı sağlayacak, toplumumuzun her kademesinde kardeşlerimizin yaralarına merhem olacak, dertlerine deva olacak AK Parti'dir.'  Onun için bakın bizimle bu yarışta çok geride kaldılar. Şimdi Meclise girmeyi başaran 3 muhalefet partisinin toplamından daha fazla oy aldık. Daha fazla başarı elde ettik. "

Bayram Özçelik

Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'den Meclise girmeye hak kazanan Bayram Özçelik de Türkiye'de zor, sıkıntılı ve ülkenin kaybetmesi üzerine hesap yapanların hesaplarının bozulduğu günden bugüne gelindiğini söyledi.

Özçelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Allah'ın izniyle bu millet sandıkta nasıl tek parti dönemine iradesiyle son verip de Adnan Menderes'e 'Yürü yiğidim' dediyse, Turgut Özal'a, Anadolu'muzun bin 400 yıllık manevi sürecinden manevi hazzı almış Recep Tayyip Erdoğan'a 'Yürü' dediği günden bu tarafa, dün de 1 Kasım'da yine Rabbim nasip etti, millet oyunu bozdu. Türk milletine şükranlarımızı sunuyoruz. Allah, hepsinden razı olsun."

İl Başkanı Ömer Bütüner de seçim süreci boyunca çalışan il teşkilatına teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement