Milletvekillerinin Son Durağı Tut ve Besni İlçeleri Oldu - Son Dakika
Yerel

Milletvekillerinin Son Durağı Tut ve Besni İlçeleri Oldu

Milletvekillerinin Son Durağı Tut ve Besni İlçeleri Oldu

Meclis'in tatile girmesiyle birlikte memleketlerine gelerek ilçe, belde ve köyleri gezen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın son durağı, Tut ve Besni ilçeleri oldu.

30.07.2012 11:58

Meclis'in tatile girmesiyle birlikte memleketlerine gelerek ilçe, belde ve köyleri gezen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın son durağı, Tut ve Besni ilçeleri oldu.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ve parti yönetiminden kişilerle birlikte Tut ilçesine gitti. İlçe girişinde Belediye Başkanı Mehmet Akat, İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, İl Genel Meclis üyesi Abdulkadir Gürbüz ve partililer tarafından ilçe girişinde karşılandılar. Belediye önüne geçen Ahmet Aydın ve beraberindekiler, burada vatandaşlar ve muhtarların sorunlarını dinledi. Vatandaşlar ve muhtarlar başta 14 kilometrelik Tut- Adıyaman yolunun güzergahının değiştirilmesiyle ilgili projenin hayata geçirilmesi ve diğer sorunları sıraladı.

Aydın, Tut yolunun değişik bölgelerinde meydana gelen göçükleri yerinde incelediğini ve kısa süreli olarak bu göçüklerin onarılacağını, daha sonra da projesi hazır olan yolun programının alınacağını kaydetti. Tut ilçesine TOKİ tarafından konutların yapılacağını, futbol sahası için ödeneğin çıkartıldığını, kapalı spor salonu yapmak için girişimlerinin olduğunu belirten Aydın, Ulu Cami'nin bakım ve onarımı için ihaleye çıkıldığını fakat yeterli tekliften dolayı ihalenin yapılmadığını vurguladı. Tut gibi küçük ilçelerin gelişmesi için AK Parti hükümeti olarak tüm imkanları seferber ettiklerini dile getiren Aydın, sıkıntıları yerinde görerek çözüm üretmek ve daha çok yatırım yapmak için çalıştıklarını söyledi. Aydın ve beraberindekiler, daha sonra ilçedeki esnafı ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

AYDIN VE ERDOĞAN BESNİ'DE BULUŞTU

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindekiler daha sonra Besni ilçesine geçti. Heyet, burada Milletvekili Mehmet Erdoğan, Sarıyaprak Belde Belediye Başkanı Yasin Turan, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, İl Genel Meclis üyeleri Kemal Temel, Said Ciner, Abuzer Karaboğaz ve Mustafa Köseoğlu ile birlikte Besni'nin Sarıyaprak beldesinde taziye ziyaretlerinde bulundu. Ziyaret sonrasında Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan'ın ev sahipliğinde beldede vatandaşlarla bir araya gelen milletvekilleri, halk ile sohbet etti. Ahmet Aydın burada yaptığı konuşmada, Mehmet Erdoğan'ın özellikle Besni, Gölbaşı ve Tut bölgesindeki hizmetlerde çok büyük emeğinin olduğunu aktararak, birlik, dirlik ve muhabbetin olduğu sürece de bu güzel hizmetlerin gelmeye devam edeceğini ekledi.

Mehmet Erdoğan da, Meclis'in tatile girmesiyle birlikte vatandaşın ayağına gittiklerini ve kendi iktidarlarıyla birlikte hayal edilemeyen hizmetlerin yapıldığını belirterek, Ahmet Aydın'ın bu hizmetlerde büyük katkısının olduğunun altını çizdi. Erdoğan, yapılan hizmetleri yeterli bulmadıklarını ifade ederek, Çetintepe Barajı ile birlikte arazilerin sulanacağını, Gaziantep-Besni arasındaki yolun bölünmüş yol çalışmalarının yakın zamanda başlayacağını kaydetti.

Çakırhöyük beldesine geçen Aydın ve Erdoğan, burada yapılan bin kişilik caminin inşaatını gezdi. Belediye Başkanı Hasan Özdemir, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Milletvekillerinin Tut ve Besni gezileri, Hoyratlı köyündeki iftar yemeğiyle son buldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekillerinin Son Durağı Tut ve Besni İlçeleri Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement