Mmo'dan Üyelerine 25, 40 ve 50. Yıl Plaketi - Son Dakika
Yerel

Mmo'dan Üyelerine 25, 40 ve 50. Yıl Plaketi

Mmo\'dan Üyelerine 25, 40 ve 50. Yıl Plaketi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nın 61. kuruluş yılı Adana’da düzenlenen geleneksel gece ile kutlandı.

27.12.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TMMOB Makina Mühendisleri Odası'nın 61. kuruluş yılı Adana'da düzenlenen geleneksel gece ile kutlandı. Gecede, meslekte 25, 40 ve 50. Yılını dolduran üyelere günün anısına plaket verildi.

Seyhan Oteli'nde düzenlenen geleneksel gecede konuşan MMO Yönetim Kurulu Sekreteri Yunus Yener ve MMO Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Atıcı, 1954'de yolculuğuna başlayan bugün 61. yaşına giren MMO'nun örgütlülük ve kurumsal alt yapısını güçlendirdiğini, üyeleri ve ülke halkına hizmet sunan kamusal nitelikli bir meslek kuruluşu olarak önemli bir noktaya geldiğini ifade ettiler.

MMO'nun 61. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen Geleneksel Gecede, meslekte 50. Yılını dolduran Erdal Abacıoğlu, Kubilay Yozgatlı ve Uğur Ökten'e plaketleri MMO Yönetim Kurulu Sekreteri Yunus Yener, 40 yılını dolduran 132 ve 25 yılını dolduran 50 üyeye de plaketleri Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, şube yönetim ve denetleme kurulu üyeleri tarafından verildi.

Seyhan Oteli'nde yapılan 61. Kuruluş geleneksel gecesine CHP Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Seyhan Belediye Başkan Yardımcıları Ulaş Toros, Türkan Eşli, Çukurova Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kadir Aydın, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rızvan Erol, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, Meslek Örgütlerinin Temsilcileri, MMO Adana Şube'ye bağlı temsilcilik yürütme kurulu üyeleri ve çok sayıda üye ve yakınları katıldı. Kuruluş yıldönümü gece geç saatlere kadar coşkuyla kutlandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mmo'dan Üyelerine 25, 40 ve 50. Yıl Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement