Bodrum ilçesinde düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları'nın ikinci gün yarışları başladı.
Kızılağaç mevkisindeki parkurda gerçekleştirilen yarışlarda, motosikletçiler aralıklarla etkili olan yağış altında birbirlerini geçmek için mücadele verdi. Yarışçılardan Barış Civaner, starttan kısa bir süre sonra kayalık alandan geçerken, dengesini kaybederek motosikletinden düştü.
112 Acil Servis ekibinin müdahalesinin ardından bacağında kırık oluştuğu belirlenen Civaner, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
İlk gün sıralama turları yapılan yarışlara, Türkiye'nin değişik bölgelerinden 82 motosikletçi katılıyor. Bugün sona erecek yarışların ardından dereceye girenlere madalyaları verilecek.
- MUĞLA
Son Dakika › Yerel › Motosiklet: Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Yarışları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.