Mozart'ın Ezgileri Eskişehir'de Yankılandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mozart'ın Ezgileri Eskişehir'de Yankılandı

Mozart\'ın Ezgileri Eskişehir\'de Yankılandı
27.04.2013 12:38

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konser programına, flüt sanatçısı Iris Derke ile arp sanatçısı Çağatay Akyol konuk solist olarak katıldılar.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konser programına, flüt sanatçısı Iris Derke ile arp sanatçısı Çağatay Akyol konuk solist olarak katıldılar.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda düzenlenen konserin orkestra şefliğini Amerikalı Jonathan Griffith yaptı. Orkestra konsere, ünlü besteci Mozart'ın Figaro'nun Düğünü Uvertürü ile başladı. Ardından sahne alan konuk solistler Iris Derke ve Çağatay Akyol, yine Mozart'ın flüt ve arp konçertosunu başarılı bir şekilde seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde ise Mozart'ın Küçük Bir Gece Müziği ve 31. Senfoni'sini seslendiren orkestra, konser sonunda dakikalarca alkışlandı.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın 3 Mayıs'ta düzenleyeceği konser programına piyano sanatçısı Aldo Ragone konuk solist olarak katılacak. Konserin orkestra şefliğini ise Patrick Souillot yapacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mozart'ın Ezgileri Eskişehir'de Yankılandı - Son Dakika


Advertisement