Muay Thai Bölge Şampiyonası Erzincan'da Başladı - Son Dakika
Yerel

Muay Thai Bölge Şampiyonası Erzincan'da Başladı

Muay Thai Bölge Şampiyonası Erzincan\'da Başladı

Doğu Anadolu Bölgesi Muay Thai Şampiyonası Erzincan'da başladı.11-12 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Doğu Anadolu Bölgesi Muay Thai Şampiyonası'nın eleme müsabakaları bugün Yıldırım Akbulut Spor Salonu'nda yapıldı.

11.02.2012 17:24

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu tarafından destekleriyle Türkiye Muay Thai Federasyonu'nca düzenlenen

Doğu Anadolu Bölgesi Muay Thai Şampiyonası Erzincan'da başladı. Erzincan'dan 9 sporcunun katıldığı şampiyonada final karşılaşmaları yarın Yıldırım Akbulut Spor Salonu'nda gerçekleşecek

11-12 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Doğu Anadolu Bölgesi Muay Thai Şampiyonası'nın eleme müsabakaları bugün Yıldırım Akbulut Spor Salonu'nda yapıldı. Dereceye girenler Mart ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılacak. Erzincan'da üçüncü kez düzenlenen şampiyonaya, 85 sporcu katılıyor. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı şampiyonaya tüm vatandaşları davet eden Muay Thai Erzincan İl Temsilcisi, Milli Takım Antrenörü Selçuk Yener, böyle bir şampiyonanın Erzincan'da ilk kez yapıldığını söyledi.

Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanı Okşar Taştan ise, Türkiye'de Muay Thai sporcu sayısının 40 bine ulaştığını ifade ederek; "Sporcu sayımız her geçen yıl daha da artıyor. Bu sporun daha da gelişmesi amacıyla şampiyonalar ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Taştan, açıklamasında ilk kez geldiği Erzincan'ı çok sevdiğini de sözlerine ekledi - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muay Thai Bölge Şampiyonası Erzincan'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement