Müftülükten Şehitleri Anma ve Kur'an-I Kerim Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Müftülükten Şehitleri Anma ve Kur'an-I Kerim Ziyafeti

Müftülükten Şehitleri Anma ve Kur\'an-I Kerim Ziyafeti

Devrek'te İlçe Müftülüğü tarafından "Şehitleri Anma ve Kur'an-ı Kerim ziyafeti düzenlendi."

19.03.2013 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrek'te İlçe Müftülüğü tarafından "Şehitleri Anma ve Kur'an-ı Kerim ziyafeti düzenlendi.

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde Diyanet-Sen ve İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen "18 Mart Şehitler Anma ve Kur'an Ziyafeti" merasiminde protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Devrek Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) düzenlenen organizasyonda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından etkinliklere geçildi. Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı

"İslam'da Şehitlik ve Gazilik"

adlı konferansının ardından davetlilere Türkiye'nin seçkin hafızları arasında yer alan İshak Daniş ve Hasan Tok tarafından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ziyafeti gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü münasebetiyle düzenlenen yarışmada İstiklal Marşı'nı en güzel okuyan ve düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine çeşitli hediyeler ve il dışından gelen misafirlere günün anısına ilçenin simgesi olan Devrek Bastonu ve teşekkür plaketi verilirken, program Hatmi Şeriflerin duası ile sona erdi.

Düzenlene etkinliğe; Devrek Belediye Başkan Vekili Siyamı Özkoz, İl Müftüsü Nuh Korkmaz, Çaycuma Müftüsü

Ömer Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gün Albayrak, İlçe Jandarma Karakol Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Cihan Yıldırım, TSO Başkanı Mehmet Oktay, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, İlçe Özel İdare Müdürü İlyas Açık, diğer daire amirleri ile sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, imamlar ve yüzlerce davetli katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müftülükten Şehitleri Anma ve Kur'an-I Kerim Ziyafeti - Son Dakika


Advertisement