Muğla AK Parti'de Sürpriz Liste Çıktı - Son Dakika
Yerel

Muğla AK Parti'de Sürpriz Liste Çıktı

Muğla AK Parti\'de Sürpriz Liste Çıktı

Muğla’da Milletvekili listesinde AK Parti ve MHP’nin ilk sıraları dışında değişikliğe gidildi.

19.09.2015 13:37

Muğla'da Milletvekili listesinde AK Parti ve MHP'nin ilk sıraları dışında değişikliğe gidildi. CHP 7 Haziran'daki listeyle seçime gidiyor.

AK Parti Muğla'da mevcut milletvekillerinden Hasan Kökten'i listeye almadı. Kökten'in yerine 2. sıraya eski il başkanı Nihat Öztürk getirildi. AK Parti, 7 Haziran'da 2. sıradan seçilen Hasan Kökten'i aday göstermedi. Hasan Özyer ise ilk sıradaki yerini korudu. Eski il başkanı Nihat Öztürk, Kökten'in yerinden aday gösterilirken 3. sıra adayı 7 Haziran'da olduğu gibi yine kadın aday Elvan Göçer. 7 Haziran'da 5. sırada yer bulan Muhittin Kayabaş 4, Mehmet Tire 5, İsmail Baykal da 6. sıradan aday gösterildi. 7 Haziran'daki adaylardan Kökten'in yanısıra Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan da aday listesinde yer alamadılar.

CHP, 7 Haziran'dan önce ön seçimle belirlediği isimlerle seçime gidiyor. Mevcut milletvekilleri Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan ve Nurettin Demir ile Burak Erbay, Emrah Doğu ve Süleyman Girgin CHP'nin adayları.

MHP'de Mehmet Erdoğan yine ilk sırada. 7 Haziran'da 2. sıradan aday gösterilen Peyami Cinaz listede yer bulamadı, yerine Asım Başaran aday gösterildi. Listede Hacı Çelik 3, Nuri Öztürk 4, Nazmi Eyibilir 5, Uğur Salih Eroğlu da 6. sırada yer alıyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla AK Parti'de Sürpriz Liste Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement