Muratlı Ak Gençlerde Kongre Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Muratlı Ak Gençlerde Kongre Coşkusu

Muratlı Ak Gençlerde Kongre Coşkusu

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Kongresi yapıldı.

12.03.2015 11:10

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Kongresi yapıldı. Ufuk Albayrak'ın tek aday olarak çıktığı Kongreye AK gençlerin coşkusu damga vurdu.

Sunuculuğunu Gözde Duran'ın yaptığı kongreye, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları da büyük ilgi gösterdi. AK Parti Muratlı Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Albayrak, kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

7 gün 24 saat çalışarak Muratlı'da girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacaklarını vurgulayan AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Ali Kaplan, "Birlik ve beraberlik içerisinde ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Teşkilatımızın gözbebeği, çalışmalarımızın olmazsa olmazı, elimiz, ayağımız bayanlarımızın ilçe kongresini 24 Ocak tarihinde gerçekleştirdik. Şimdi de bizim her türlü çalışmamızda daha çok dış görevleri üstlenen, bizlerin, partimizin ve Türkiye'nin geleceği gençlerimizin kongrelerini yapmak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Muhterem arkadaşlarım, 18 Ocak'ta sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun şereflendirdiği il kongremize Muratlı teşkilatı olarak büyük bir coşku ile katıldık. Birlik ve beraberlik içerisinde görevimizi yerine getirdik" diye konuştu.

Milletvekili aday adayları tanıtım programlarına, il kadın kongresine ve temayül yoklamasına ilçe teşkilatı olarak yine birlik ve beraberlik içerisinde katıldıklarına işaret eden Ali Kaplan, "Huzurlarınızda bu süreç içerisinde örnek davranışlarından dolayı tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bundan sonra da tarafımıza verilen her görevi birlik ve beraberlik içerisinde, sizlerin önderliğinde canla başla yerine getirmeye çalışacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın gösterdiği yeni bir Türkiye, yeni bir hedef, 2023 hedefine ulaşmak için İlçe Yönetim Kurulumuz, Kadın Kolları Başkanım Yasemin Büyükişçan ve Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları Başkanım Ufuk Albayrak ve Yönetim Kurulu ve tüm mahalle teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde, 7 gün 24 saat çalışarak Muratlı'da insanlarımızın gönlüne girebilmek için girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

Kongrede, AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın'ın mesajları okunurken, Divan Kurulu ise Gökhan Aydemir, Songül Dalgıç, Yeliz Tuna, Volkan Güzelhisar ve Oğuzhan Alp'ten oluştu.

Tek liste ile gidilen seçimde Ufuk Albayrak, Ak Parti Muratlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratlı Ak Gençlerde Kongre Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement