Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Deprem Bölgesinden Dönen Personeliyle Bir Araya Gelen: "Gelecekle İlgili Kararlar Alıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Deprem Bölgesinden Dönen Personeliyle Bir Araya Gelen: "Gelecekle İlgili Kararlar Alıyoruz"

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, deprem bölgesinden dönen belediye personeliyle bir araya geldi. Başkan Uysal, “Hem bölgede hem de Antalya’da çalışmalarımız devam ediyor. Diğer taraftan da gelecekle ilgili kararlar alıyoruz” dedi.

05.03.2023 11:13  Güncelleme: 11:18

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, deprem bölgesinden dönen belediye personeliyle bir araya geldi. Başkan Uysal, "Hem bölgede hem de Antalya'da çalışmalarımız devam ediyor. Diğer taraftan da gelecekle ilgili kararlar alıyoruz" dedi.

Başkan Uysal, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından afet bölgesinde görev alan personeliyle Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de buluştu. Muratpaşa Belediyesi'nin depremin ilk anlarından itibaren harekete geçtiğini söyleyen Uysal, "Hepinize çok teşekkür ederim. Sonuna kadar tam kapasite çalıştık. Hem bölgede hem de Antalya'da çalışmalarımız devam ediyor. Diğer taraftan da gelecekle ilgili kararlar alıyoruz" diye konuştu.

Uysal, konuşmasının ardından belediye çalışanlarına teşekkür plaketi takdim etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Deprem Bölgesinden Dönen Personeliyle Bir Araya Gelen: "Gelecekle İlgili Kararlar Alıyoruz"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Deprem Bölgesinden Dönen Personeliyle Bir Araya Gelen: 'Gelecekle İlgili Kararlar Alıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement