Muş'ta Kaymakam ve Eşi Öğrencilerle İftar Yaptı - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Kaymakam ve Eşi Öğrencilerle İftar Yaptı

Muş\'ta Kaymakam ve Eşi Öğrencilerle İftar Yaptı

Muş'un Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve eşi Nebahat Elif Bayram, öğrencilerle iftar yaptı. Kaymakam Bayram, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını yaşadıklarını belirtti. İftar yemeğine Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ve Malazgirt Müftüsü Memet Hakkı Ayhan da katıldı.

27.03.2024 13:14  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve eşi Nebahat Elif Bayram, öğrencilerle iftar yaptı.

İftar yemeğinde konuşan Kaymakam Bayram, "Evlerinden ve ailelerinden uzakta ilçemizde görev yapan öğretmenlerimiz ve köyümüzde okuyan öğrencilerimiz ile birlikte iftar yaparak, bu Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını yaşadık. Ben bu anlamlı programda bizleri bu sofrada buluşturan Malazgirt Müftlüğümüze ve okulumuzda görev yapan öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye'mize ve İslam alemine hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

İftar yemeğinin ardından Bayram çifti, okulda okuyan öğrenciler ve görev yapan öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çekti.

İftar yemeğine Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Malazgirt Müftüsü Memet Hakkı Ayhan da katıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş'ta Kaymakam ve Eşi Öğrencilerle İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement