Müsiad 1000. Cuma Toplantısı'nı Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Müsiad 1000. Cuma Toplantısı'nı Gerçekleştirdi

MÜSİAD Konya Şubesi 20.yıl etkinlikleri kapsamında 1000.Cuma Toplantısı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in konuşmacı olarak katıldığı programla gerçekleştirildi.

06.01.2013 17:07

MÜSİAD Konya Şubesi 20. yıl etkinlikleri kapsamında 1000. Cuma Toplantısı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in konuşmacı olarak katıldığı programla gerçekleştirildi.

MÜSİAD Konya Şubesi Toplantı salonunda düzenlenen programda konuşma yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, bu toplantılar sayesinde bakış açılarının değiştiğini belirtti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de Konya'da ciddi bir şekilde restorasyon çalışmaları yaptıklarını, Etnografya ve Arkeoloji müzeleri gibi bazı müzeleri de kendilerinin devralacağını söyledi.

Yeni Büyükşehir Belediye Yasası hakkında da görüşlerini açıklayan Akyürek,

"Büyükşehir Belediye Yasası ile taşra ilçelerimiz metropol ilçe oldu. Konya'da belediye başkan sayısı 32'ye düşecek. Şehrimiz yeniden yapılanacak" dedi.

Toplantının sonunda MÜSİAD Konya Şubesi 2. Dönem Başkanı Hasan Angı, MÜSİAD Konya Şubesi 3. Dönem Başkanı Ziya Özboyacı ve MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, 1000. Cuma Toplantısı'nın anısına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e çini tablo hediye etti.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Müsiad 1000. Cuma Toplantısı'nı Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement