Müsiad ve Tüdemsaş'tan Sesob'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müsiad ve Tüdemsaş'tan Sesob'a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (müsiad) Sivas Şube Başkanı Tahir Kavdır ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri ile Türkiye Demiryolları Makineleri Sanayi Anonim Şirketi (tüdemsaş) Genel Müdürü Halil Torun, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (sesob) Başkanı Beşir Köksal'ı Ziyaret Etti

04.06.2010 00:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Tahir Kavdır ve derneğin yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye Demiryolları Makineleri Sanayi Anonim Şirketi (TÜDEMSAŞ) Genel Müdürü Halil Torun, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Tahir Kavdır, başkan vekili Ahmet Hasdemir, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Coşkun, Zeki Uygun, Yusuf Ziya Kurt ve Ruhi Taşar ile birlikte SESOB Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kavdır, Köksal'ın Sivas esnaf ve sanatkarını gerek Sivas'ta, gerekse de Ankara'da en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek, 'Sanayici ve İşadamları Derneğimizi kurduğumuz günden itibaren Sivas'a hizmet eden bütün sivil toplum örgütleri ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak birlikte çözüm bulmak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı da sürdürerek her geçen gün camiamızı genişletiyoruz' dedi.

Sivas'ın dert ve sıkıntılarının çok fazla olduğunu ifade eden Kavdır, bu sıkıntıları her platformda gündeme getirmeye, çözüm yolu bulmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Kavdır, Sivas için güzel çalışmalar yaptığı için Köksal'a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

SESOB Başkanı Beşir Köksal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Sivil toplum kuruluşları olarak her zaman el ele verip birlikte çalışacağız. Sivil toplum örgütleri birlikte çalışırsa Sivas'ın sorunları da birlikte çözülecektir' dedi.

MÜSİAD şubesinin Sivas'ta kısa süre önce kurulmasına rağmen kentin sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgilendiğini belirten Köksal, MÜSİAD'ın kentte daha güzel hizmetler yapacağını ümit ettiğini söyledi.

Köksal, ziyaretten dolayı Kavdır ve beraberindekilere teşekkür etti.

- TÜDEMSAŞ GENEL MÜDÜRÜ TORUN'UN ZİYARETİ-

Türkiye Demiryolları Makineleri Sanayi Anonim Şirketi (TÜDEMSAŞ) Genel Müdürü Halil Torun da SESOB'U ziyaret ederek birlik başkanı Beşir Köksal ile görüştü.

Kongre sonucunda güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçilen Köksal'a başarılar dileyen Torun, TÜDEMSAŞ'ın çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Fabrikanın son yıllarda Sivas'ın ve ülkenin gururu olduğunu belirten Torun, 'Fabrikamız her geçen gün kendini yenilemeye ve üretim kapasitesini artırmaya çalışmaktadır. Ayrıca üretim ile birlikte Sivas'taki esnaflarımıza ve yan sanayi de iş yaptırarak esnaf ve sanatkarımıza büyük katkı sağlamaktayız. Çalışmalarımız ve esnafımıza desteklerimiz devam edecektir' dedi.

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten SESOB Başkanı Beşir Köksal, Torun'a ziyaret için teşekkür etti. TÜDEMSAŞ fabrikasının Sivas ekonomisine büyük katkı sağladığını, çalışanların aldıkları maaşları esnafa yansıttığını vurgulayan Köksal, Torun'un şahsında TÜDEMSAŞ yönetim kuruluna ve çalışanlarına teşekkür etti.

(AHM-NÖZ) - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Müsiad ve Tüdemsaş'tan Sesob'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement