Narlıdere Belediyespor'a Bal Gibi Ödül - Son Dakika
Yerel

Narlıdere Belediyespor'a Bal Gibi Ödül

Narlıdere Belediyespor\'a Bal Gibi Ödül

Narlıdere Belediyespor yöneticilerine namağlup olarak bölgesel amatör lige yükselmesi ve gösterdiği üstün başarıdan dolayı Türkiye Futbol antrenörleri derneği (TÜFAD) tarafından ödül verildi.

17.06.2014 17:02

Narlıdere Belediye spor yöneticilerine namağlup olarak bölgesel amatör lige yükselmesi ve gösterdiği üstün başarıdan dolayı Türkiye Futbol antrenörleri derneği (TÜFAD) tarafından ödül verildi.

Narlıdere Belediyespor Süper amatör kategorisinde Play-Off'tan Bölgesel Amatöre çıkan takım dalında başarı ödülü almaya hak kazandı. Futbol Hakemleri Derneği Eğitim Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde Süper amatör kategorisinde Play-Off'tan Bölgesel Amatöre şampiyon olarak yükselen Narlıdere Belediye spor Teknik Direktörü Alpaslan Karaca ve yardımcı antrenörler Gazi Ayhan Güneş ve Cem Yetişen ödül aldı. TÜFAD ödül töreninde ayrıca Amatör - U13 (Play-Off oynayan takımlar) kategorisinde Narlıdere Belediyespor teknik sorumlusu Erkan Güneş ödülünü alarak Narlıdere Belediyespor'u gururlandırdı.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere'nin gururu Narlıdere Belediyespor'un başarıları ile gurur duyduklarını ifade etti. Batur "Uzun zamandır beklediğimiz, sporcularımız ve teknik ekibin canla başla mücadele ederek kazandığı BAL ligine çıkma başarısı bizleri çok sevindirmişti. Şimdi de TÜFAD tarafından teknik ekibimizin onurlandırılması bizi daha da sevinirdi. Bu mücadele inancı ve gücü ile Narlıdere Belediyesporumuzun çok daha yüksek başarıların altına imza atacağına inanıyorum. Başta Narlıdere Belediyesporun teknik patronu Alpaslan Karaca ve ekibini hak ettikleri bu ödül için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Narlıdere Belediyespor'a Bal Gibi Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement