Nazilli'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Anıldı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Anıldı

Nazilli\'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. yılında ülke genelinde olduğu gibi Nazilli’de de törenlerle anıldı.

10.11.2015 14:43

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. yılında ülke genelinde olduğu gibi Nazilli'de de törenlerle anıldı.

İstasyon Meydanında bulunan Atatürk Anıtında başlayan törenler, Nazilli Belediye Tiyatro Salonu'ndaki programla devam etti. Törene, Aydın Vali Yardımcısı ve Nazilli Kaymakam Vekili İbrahim Yurdakul, İlçe Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Baki Deniz, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yener Gök, AK Parti Nazilli Teşkilatı, CHP Nazilli Örgütü, MHP Nazilli İlçe Teşkilatı, kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İstasyon Meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk konması ile başlayan anma töreni sirenlerin çalması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Nazilli Belediye Tiyatro Salonu'ndaki programla devam etti. Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği anma anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri ve derece belgeleri takdim edildi. Ardından Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okudukları şiirler, şarkılar ve yaptıkları oratoryo ile katılanlara duygulu anlar yaşattılar. Programın finalinde tüm izleyiciler öğrencileri ayakta alkışladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement