Nevşehir'de Kuran-I Kerimi Güzel Okuma ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmaları Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'de Kuran-I Kerimi Güzel Okuma ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmaları Düzenlendi

Nevşehir\'de Kuran-I Kerimi Güzel Okuma ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmaları Düzenlendi

ı Kerim'i Güzel Okuma ve Ezan-ı Güzel Okuma" yarışması yapıldı."

04.05.2012 10:20

ı Kerim'i Güzel Okuma ve Ezan-ı Güzel Okuma" yarışması yapıldı.

İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur'an kursu öğreticileri arasında ülke genelinde düzenlenen "Hafızlık, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Ezan-ı Güzel Okuma" yarışması Nevşehir il finali, Nevşehir İl Müftülüğü'nde gerçekleştirildi. İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün başkanlığındaki yarışma komisyonun da Müftü Yardımcısı Ali Gülden, İl Müftü Yardımcısı A. Celalettin Altunkaya, Acıgöl İlçe Müftüsü Yaşar Bolat ve Işıksaçan Cami Müezzin-Kayyımı Hafız Fatih Aydın yeraldı.

Hafızlık yarışmasına erkeklerden Kavak Kasabası Merkez Cami Müezzin-Kayyımı İbrahim Öngel, Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasına erkeklerden Çat Kasabası Çarşı Cami Müezzin-Kayyımı Adem Dartar, Acıgöl Merkez Ortaköy Cami Müezzin-Kayyımı Mehmet Gül, Ürgüp Şahinefendi Köyü Yeni Cami İmam-Hatibi Muhittin Macit ve Hacıbektaş Merkez Tekke Cami Müezzin-Kayyımı Rıdvan Ergin katılırken, Ezan-ı Güzel Okuma yarışmasına ise Nevşehir Merkez Dudayev Camii İmam-Hatibi Yunus Yüksel, Çardak Köyü Selçuklu Cami İmam-Hatibi Mikail Pişkin, Acıgöl Merkez Mezarlı Cami İmam-Hatibi Osman Torak ve Avanos Kalaba Kasabası Merkez Cami Müezzin-Kayyımı İbrahim Temel katıldı.

Bayanlardan Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasına Acıgöl Merkez Kur'an Kursu Öğreticisi Şerife Toklu ve Ürgüp Taşkınpaşa Köyü Kur'an Kursu Öğreticisi Nurten Pulça katılırken, Hafızlık yarışmasına ise Nurten Pulça katıldı.

Hafızlık yarışmasında erkeklerden Kavak Kasabası Merkez Cami Müezzin-Kayyımı İbrahim Öngel, Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasında Ürgüp Şahinefendi Köyü Yeni Cami İmam-Hatibi Muhittin Macit ve

Ezan-ı Güzel Okuma yarışmasına ise Nevşehir Merkez Dudayev Camii İmam-Hatibi Yunus Yüksel birinci olurken, Bayanlarda Hafızlık yarışmasında Ürgüp Taşkınpaşa Köyü Kur'an Kursu Öğreticisi Nurten Pulça birinci olarak

ileriki aylarda yapılacak olan bölge yarışmasına katılmayı hak kazandı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir'de Kuran-I Kerimi Güzel Okuma ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmaları Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement