Ödemiş Add'den Cumhuriyet Balosu - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Add'den Cumhuriyet Balosu

Ödemiş Add\'den Cumhuriyet Balosu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi Cumhuriyet Balosu düzenledi.

29.10.2013 12:48

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi Cumhuriyet Balosu düzenledi. Ece Naz Düğün Salonu'nda düzenlenen gece de grup Gelişim orkestrası eşliğinde coşkulu bir gece yaşandı.

Geceye CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Haluk Koç, CHP Manisa milletvekili Hasan Ören, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, ADD Başkanı Selami Sönmez, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş, olmak üzere bir çok çevre belde belediye başkanları ile bazı diğer siyasi parti temsilcileri de gece ye ilgi ve katılım gösterdiler.

Gece de bir konuşma yapan ADD Başkanı Selami Sönmez, "Burada sizlerle birlikte Cumhuriyetin coşkusunu yaşamaktan son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ayrıca bilindiği üzere son günlerde kaldırılması büyük tepki toplayan andımızın kaldırılmasına bizlerde büyük tepki gösteriyoruz." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ise, yaptığı konuşmasında, "Ödemiş ilçesinde hükümet meydanında yapılan Cumhuriyet miting inde derdimi çok iyi bir şekilde anlatabildiğime inanıyorum. Cumhuriyet konusunda Türkiye'de bazı oyunlar oynanmağa çalışılmaktadır. Ama Türk insanı hiçbir zaman bu oyunlara asla gelmeyecektir. ve bizler ise, her zaman olduğu gibi, bu Cumhuriyet coşkusunu her zaman yaşamağa devam edeceğiz. " diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Add'den Cumhuriyet Balosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement