Ödemiş'te Hayat Boyu Öğrenme Sergi ve Şöleni - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Hayat Boyu Öğrenme Sergi ve Şöleni

Ödemiş\'te Hayat Boyu Öğrenme Sergi ve Şöleni

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Bölümü'nün yılsonu etkinlikleri kapsamında Küçük Menderes havzasında bulunan Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Tire, Bayındır, Selçuk, Kemalpaşa ve Torbalı ilçeleri Halk Eğitimi Merkezleri ve Mesleki Eğitim...

08.05.2013 07:38

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Bölümü'nün yılsonu etkinlikleri kapsamında Küçük Menderes havzasında bulunan Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Tire, Bayındır, Selçuk, Kemalpaşa ve Torbalı ilçeleri Halk Eğitimi Merkezleri ve Mesleki Eğitim Merkezlerince oluşturulan toplu sergi ve şölen Ödemiş Belediyesi yeni nikah salonunda ve Ödemiş Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliklere Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Beydağ Kaymakamı Ali Cergibozan, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Akpınar, Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Halk Eğitimi ve Mesleki Eğitim Merkezi müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

YENİ NİKAH SARAYI'NDA SERGİ HEYECANI

Açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü yaptı. Ünlü, konuşmasında şunları dile getirdi: "İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Bölümüne bağlı birimlerin organize ettiği Halk Eğitimi ve Meslek Eğitimi Merkezi müdürlüklerinin Menderes Havzası yılsonu etkinlikleri Pazartesi günü Ödemiş'te karma sergi açılışı ile başladı. Toplumun moral değerlerinin yükseltilmesi, toplumsal barışa katkı sağlaması amacıyla planlanan yılsonu etkinliklerinin daha çok vatandaşımıza ulaşmasını sağlamak amacıyla, ilimiz Menderes Havzası, Bakırçay, Yarımada ve Metropol olmak üzere dört bölgeye ayrıldı. İlçemiz ile birlikte Kemalpaşa, Torbalı, Selçuk, Bayındır, Tire, Kiraz ve Beydağ ilçeleri Halk Eğitimi ve Meslek Eğitimi Merkezi müdürlüklerinin katıldığı Menderes Havzasının ilk etkinliği bugün Ödemiş'te başladı."

Ödemiş Kaymakam Abdullah Dölek de, "Toplumları birbirine kaynaştıran bu tür etkinliklerle yaşadığımız ortak kültür ve çalışmaları birlikte sergilemek güç birliği oluşturmakta. Katılımcılarımıza da hoş geldiniz diyorum" dedi

Konuşmaların ardından Tire Halk Eğitimi Merkezi mehter takımı bir konser verdi. Ödemiş Halk Eğitim merkezi karma zeybek ekibi de gösterilerini sundu. Daha sonra sergi açılışı yapıldı ve 125. Yıl Kültürpark'ta kokteyl verildi.

ÖDEMİŞ SPOR SALONU'NDA GÖRKEMLİ ŞÖLEN

Menderes Havzası etkinlikleri Ödemiş Spor Salonu'nda yapılan şölenle sürdü. İlk olarak Beydağ ve Torbalı Halk Eğitimi Merkezleri taekwondo ekipleri gösteri sundu. Kiraz Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği parçaları ile kulakların pasını silerken, Bayındır Halk Eğitimi Merkezi yöresel karma zeybek gösteri ekibi ise oyunları ile beğeni topladı.

Selçuk Halk Eğitim Merkezi aşuk-maşuk halk oyunları ekibi de gösterileriyle izleyicilere keyifli saatler yaşattı. Kemalpaşa Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin de Türk Halk Müziği konseri verdiği gecede, Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi ekibi Artvin yöresi halk oyunları ile keman ve gitar dinletileriyle izleyenlerden büyük alkış aldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Hayat Boyu Öğrenme Sergi ve Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement