Oğlu İhbar Etti, Çöp Ev Temizlendi - Son Dakika
Yerel

Oğlu İhbar Etti, Çöp Ev Temizlendi

Oğlu İhbar Etti, Çöp Ev Temizlendi

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Nuri Karakaya'nın, annesi Sultan Karakaya'nın evinin çöplerle dolu olduğunu ihbar etmesi üzerine operasyon düzenledi.

04.08.2011 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Nuri Karakaya'nın, annesi Sultan Karakaya'nın evinin çöplerle dolu olduğunu ihbar etmesi üzerine operasyon düzenledi. 5 ay önce belediye tarafından temizlenerek 5 kamyon çöpün çıkarıldığı evden bu defa da 3 kamyon dolusu çöp çıkarıldı.

Nuri Karakaya'nın (48) annesi Sultan Karakaya'ya (80) ait Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1. Banaz Sokak'ta ki evin çöplerle dolu olduğunu ihbar etmesi üzerine gelen Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, polis nezaretinde kepçe ve çöp kamyonları ile yaşlı kadının evinin bahçesindeki çöpleri temizledi.

Bir ay önce çöp toplarken bir otomobilin çarptığı Sultan Karakaya, yatalak olduğu için çöplerin temizlenmesine tepki gösteremedi. Evden çıkarılan üç kamyon atık, şehir çöplüğüne götürülürken, Nuri Karakaya,

"Annemi yıllardır çöp toplama alışkanlığından kurtaramadık. Ev 5 ay önce de temizlenmiş 5 kamyon çöp çıkarılmıştı. Anneme bir ay önce de bir otomobil çarptı ve bacağı kırıldı. Kötü kokuyu ortadan kaldırmak için belediyeye ihbarda bulundum" dedi.

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çöp evlerle karşılaşan vatandaşlardan mutlaka ihbarda bulunmalarını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Oğlu İhbar Etti, Çöp Ev Temizlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement