Öğrenciler, Çanakkale ve İstanbul'u Görecek - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler, Çanakkale ve İstanbul'u Görecek

Öğrenciler, Çanakkale ve İstanbul\'u Görecek

Erzurum'un Pasinler Kaymakamlığı 25 ilköğretim öğrencisini SODES kapsamında Çanakkale ve İstanbul'a geziye gönderdi.

25.06.2012 13:08

Erzurum'un Pasinler Kaymakamlığı 25 ilköğretim öğrencisini SODES kapsamında Çanakkale ve İstanbul'a geziye gönderdi.

Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler'in öncülüğünde başlatılan "Azmettim başardım kapıları araladım" projesi kapsamında on aydır sürdürülen çalışmanın sonuna gelindi. Proje Koordinatörü Yunus Cihan, projenin başlangıcında 15 Köy ilköğretim okulu öğrencilerinden 70 başarılı öğrenciye 7 ay boyunca özel eğitim verildiğini ifade etti.

Cihan, yine proje kapsamında geçtiğimiz aylarda başarılı ilk on öğrencimiz Kaymakamımız Cihangir Güler tarafından bilgisayarla ödüllendirildiğini, şimdi ise başarılı ilk 25 öğrenciyi başarılarını ödüllendirmek adına Çanakkale ve İstanbul'a geziye götürdüklerini, öğrencilerin bütün giderlerini ise SODES kapsamında desteklendiğini söyledi.

Öğrencilerin otobüsleri hareket edene kadar onlarla ilgilenen İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı ise köy okullarında yapılan sınav neticesinde seçilen 70 öğrenin SODES aracılığıyla başvurduğunu ve kabul edilen bu proje kapsamında çocuklara özel eğitim verildiğini, bu 70 öğrenci arasından da başarılı ilk on öğrencinin de laptop bilgisayarla ödüllendirildiğini bunun yanı sıra yine ilk 25'e giren öğrencilere ise Çanakkale ve İstanbul'u gezme imkanını sağladıklarını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler, Çanakkale ve İstanbul'u Görecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement