Öğrenciler Kepez Belediyesi'ne Konuk Oldu - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Kepez Belediyesi'ne Konuk Oldu

Öğrenciler Kepez Belediyesi\'ne Konuk Oldu

Başköy İlköğretim Okulu 4, 5 ve 6'ncı sınıflarından 50 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte sosyal bilgiler dersindeki yerel yönetimler konusunu yerinde görmek amacıyla Kepez Belediyesi'ni ziyaret etti.

11.02.2012 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başköy İlköğretim Okulu 4, 5 ve 6'ncı sınıflarından 50 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte sosyal bilgiler dersindeki yerel yönetimler konusunu yerinde görmek amacıyla Kepez Belediyesi'ni ziyaret etti.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanlarının eşliğinde belediyenin birimlerini gezen öğrenciler, meclis toplantı salonunda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile yerel yönetimi, eğitimi, yatırımı ve geleceklerini konuştu. Başkan Tütüncü, belediyenin alt yapı, kültür, spor, eğitim ve sosyal alanlarda yaptığı hizmetler ile başkanın, meclisin ve encümenin görevleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Bir öğrencinin spor yapabilecekleri tesis istemesi üzerine Başkan Tütüncü, "Dört okulumuzun bahçesine yaptığımız çadır tarzı spor salonlarının sayısını önümüzdeki aylarda artırmayı düşünüyoruz. Okul bahçelerini de, özellikle basketbol ve voleybol oynamaya elverişli hale getiriyoruz. Bu yıl, ilçemizdeki tüm liselerin bahçelerine basketbol ve voleybol sahası yapmayı planlıyoruz. Bu yatırımı ilkokullarımıza da yapacağız" dedi.

Başkan Tütüncü Kepez Belediyespor Kulübü'nde kız voleybol takımını kurduklarını hatırlatarak, "Şu anda voleybol branşımızda 3 takımımız var. Takımlardaki oyuncularımız da Kepez'in mahallelerindeki okullarda okuyan çocuklardan oluşuyor. Bu çocukların, önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin en iyi takımlarında oynayacaklarına ve milli takıma seçileceklerine inanıyorum. Kız basketbol ve hentbol takımlarımızı da kurduk. Türkiye Yıldızlar Şampiyonu olan hentbol takımımızın bazı oyuncuları şimdi İstanbul'un en iyi kolejlerinde burslu okuyor.Başköy'de voleybol oynamak isteyen kız öğrencilerimize yardımcı olacağız" diye konuştu.

Başkan Tütüncü, ziyaretin anısına öğrencilere Vehbi Vakkasoğlu'nun 'Bir Destandır Çanakkale' kitabını hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Kepez Belediyesi'ne Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement