Öğrencilerden Bakıma Muhtaç Çocuklara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Bakıma Muhtaç Çocuklara Ziyaret

Öğrencilerden Bakıma Muhtaç Çocuklara Ziyaret

Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) kapsamında öğrenciler, bakıma muhtaç çocukları ziyaret etti.
Yağmurlu Ortaokulu öğrencileri örnek bir davranış sergileyerek, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Meryem Kölük Kardeş ile Aile ve Sosyal Politikalar...

21.11.2013 11:50

Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) kapsamında öğrenciler, bakıma muhtaç çocukları ziyaret etti.

Yağmurlu Ortaokulu öğrencileri örnek bir davranış sergileyerek, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Meryem Kölük Kardeş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı MİAD Sevgi Evlerini ziyaret etti.

Okul Müdürü Cemal Fırat, 'Yaratılanı Sev Yaratandan Ötürü' sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, "Okulda işledikleri sevgi, yardımlaşma, paylaşma, saygı konulardan ders çıkardılar. Aldıkları karar sonrasında evlerinden getirdikleri kayısı, ceviz, çekirdek, dut ve benzeri yiyecekleri kendi elleri ile paketleyerek sevgi evlerindeki kardeşlerine götürdüler. Tek tek ziyaret ettikleri evlerdeki kardeşlerine sevgilerini katarak hazırladıkları hediyelerini takdim ettiler "ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Cemal Fırat, sevgiyi paylaşmanın çok önemli olduğunu ve sevgiye en çok kimsesiz, bakıma muhtaç çocukların ihtiyacı olduğunu bu ziyaret sonrasında bir kez daha anladığını söyledi.

Müdür Yardımcısı Aydın Irmak da MADEP kapsamında bu ayki yaşatılan değerin sevgi olduğunu, öğrencilerin 'Yaratılanı Sev Yaratandan Ötürü' sloganıyla çıktıkları bu yolda örnek bir davranış sergilediğini ifade etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Bakıma Muhtaç Çocuklara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement