Öğrencilerden Güler'e Plaket… - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Güler'e Plaket…

Öğrencilerden Güler\'e Plaket…

Atatürk Üniversitesi Pasinler Meslek Yüksek Okulu Mezunlar Kulübü mezunları ve öğrencileri Kaymakam Cihangir Güler'e plaket verdiler.

20.01.2012 14:06

Atatürk Üniversitesi Pasinler Meslek Yüksek Okulu Mezunlar Kulübü mezunları ve öğrencileri Kaymakam Cihangir Güler'e plaket verdiler.

Antalya'ya gezi düzenleyen Atatürk Üniversitesi Pasinler Meslek Yüksek Okulu öğrencileri gezileri için vermiş olduğu destekten dolayı Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler'i makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı ve üyeleri, kendisine plaket takdim ettiler. Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, öğrencilerin kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kulüp başkanı Ünsal Kırmacı'dan plaketi aldı.

Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, kaymakamlık yaptığı zaman boyunca her zaman eğitim gören öğrencilerin yanında olduğunu, Pasinler'e gelmesinin birkaç ay olmasına rağmen öğrencilere yönelik desteklerinin devam ettiğini, Pasinler Kaymakamlığı'nın öğrenciler ve eğitim için destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Mezunlar Kulübü Başkanı Ünsal Kırmacı, kendisi ve arkadaşları adına İlçe Kaymakamı Cihangir Güler'e teşekkür etti. Pasinler'de sosyal yönden sıkıntıyı dile getiren Kırmacı ve arkadaşları, kulüplerinin çalışmaları hakkında da Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler'e bilgi verdiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Güler'e Plaket… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement