Okullar Arası 4. Tiyatro Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Okullar Arası 4. Tiyatro Festivali Sona Erdi

Okullar Arası 4. Tiyatro Festivali Sona Erdi

Uşak Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl 4.yapılan geleneksel tiyatro festivali sona erdi.3 gün süren festivalin son gününde 'Deli Bayramı' adlı oyun büyük ilgi gördü.

28.05.2012 12:48

Uşak Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl 4. yapılan geleneksel tiyatro festivali sona erdi. 3 gün süren festivalin son gününde 'Deli Bayramı' adlı oyun büyük ilgi gördü.

Kentteki kültürel aktivitelere katkı sağlamak ve öğrencilere tiyatroyu sevdirmek amacıyla organize edilen festival Atatürk Kültür Merkezi'nde bu yıl 4. yapılan okulları tiyatro festivali 3 gün sürdü. Festivale bu yıl okul ile bir tiyatro kulübü katıldı ve 5 ayrı tiyatro oyunu izleyicilerin beğenisine sunuldu. Tiyatro festivali boyunca sahne alan öğrencilerin sahne performansı izleyicilerden büyük alkış aldı, ancak festival bu yıl geçmiş yıllara oranla daha az ilgi gördü.

Festivalde; Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Orhan Dengiz Anadolu Lisesi, Uşak Lisesi ve Hakan Atalay Tiyatrosu 3 gün boyunca hazırladıkları oyunları izleyicilerin beğenisine sundu. 5 ayrı oyunun sergilendiği festivalin kapanışı ise Orhan Dengiz Anadolu Lisesi öğrencilerinin sahne aldığı 'Deli Bayramı' adlı oyun yapıldı. Yaklaşık 350 kişi tarafından izlenen oyunda öğrencilerin sahne performansı büyük alkış aldı. . - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullar Arası 4. Tiyatro Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement