"Okullar Hayat Olsun" Projesi - Son Dakika
Yerel

"Okullar Hayat Olsun" Projesi

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Recep Handan ile Süleyman Demirel ilk/ortaokullarında açılan kursları gezdi.

12.04.2013 18:39

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Recep Handan ile Süleyman Demirel ilk/ortaokullarında açılan kursları gezdi.

Recep Handan ilk/ortaokulunda açılan İngilizce, Kur'an-ı Kerim ve bilgisayar kurslarını ziyaret eden Kemelek, burada yaptığı açıklamada, "Okullar Hayat Olsun" projeleri kapsamında çok farklı konularda velilere yönelik kurslar düzenlendiğini, kursların devam edeceğini söyledi. Kemelek, "Bu proje aynı zamanda halkın okulla bağlantısını da güçlendirmekte. Velilerle, okul idaresi ve öğretmenlerin arasında mevcut bağı güçlendiriyor ve öğrencilerin de başarısını etkiliyor" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da proje kapsamında kentteki çeşitli okullarda 221 kursun açıldığını, 4 bin 416 kursiyerin ise okullar dağıldıktan sonra 15: 00-17: 00 saatleri arasında kurslara katıldığını aktardı. Akpınar, okullarda yabancı dil, okuma yazma, diksiyon, drama, fotoğraf çekme, Hüsn'ü hat, judo, Kur'an-ı Kerim, model uçak, step-aerobik, tiyatro kişisel gelişim ve aile içi iletişim gibi kursların verildiğini söyledi.

Kemelek, daha sonra step-aerobik, İngilizce, Kur'an-ı Kerim ve okuma yazma kursları düzenlenen Süleyman Demirel ilk/ortaokulunda da incelemelerde bulundu. Kemelek'e, Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çalışkan da eşlik etti. - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Okullar Hayat Olsun' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement