Ömer Günel'den Kuşadası'nın Gururu Aslı'ya Destek - Son Dakika
Yerel

Ömer Günel'den Kuşadası'nın Gururu Aslı'ya Destek

Ömer Günel\'den Kuşadası\'nın Gururu Aslı\'ya Destek

Kuşadası Belediye Meclisi'nin üyesi Ömer Günel, Ağrı Dağı'nın zirvesine tırmanıp, bir ilki başaran genç dağcı Aslı Alkış'ı ziyaret etti.

01.03.2013 09:20  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Ömer Günel, büyük bir başarıya imza atarak, 17 yaşında Ağrı Dağı'nın zirvesine tırmanıp, bir ilki başaran ve Kuşadası'nın gururu olan genç dağcı Aslı Alkış'ı okulunda ziyaret etti.

Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun düzenlediği programla, Türkiye'nin en yüksek dağı Ağrı Dağı'nın zirvesine tırmanan Kuşadası Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi 3. Sınıf öğrencisi olan Aslı Alkış, 9 kişilik bir ekiple gerçekleşen ve 4 gün süren tırmanışın sonunda 5 bin 137 metre yükseklikteki zirveye ulaşmıştı. Genç dağcı, tırmanışın ardından üyesi bulunduğu Kuşadası Dağcılık İhtisas Kulübü'nün bayrağını zirveye dikmiş ve bir anda tüm Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Aslı Alkış'ın öğrenim gördüğü Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen ziyarete okul yöneticileri de katıldı. 17 yaşında Ağrı Dağı'nın zirvesine tırmanan en genç dağcı unvanını kazanan Aslı Alkış ile gurur duyduklarını belirten Belediye Meclis Üyesi Av. Ömer Günel, " Aslı kişisel başarısı ile tüm Kuşadası'nın gururu oldu. Kendisiyle gurur duyuyoruz ve başarılarının devamı için her türlü desteğe hazırız. Böyle başarılar mutlaka takdir edilmeli ve devamlılık için de teşvik şarttır. Kuşadası'nın da böyle başarılara ihtiyacı var. Emek veren, çaba gösteren ve başarmak isteyen gençlerin her zaman yanındayım. Aslı, başarı için Kuşadası'ndaki gençlerin önündeki en büyük örnek konumuna gelmiştir. Aslı'yı başarısını paylaşmak için Mart ayındaki olağan meclis toplantımıza davet ediyorum" dedi.

Belediye Meclis Üyesi Ömer Günel'in kendisini ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Kuşadalı genç dağcı Aslı Alkış ise, "Daha 17 yaşındayım. Dağcılık sporunu çok seviyorum. 18 Mart'ta aldığım eğitimin son aşamasını tamamlayacağım. Hedefim, daha da yükseklere tırmanmak. Çalışmalarımdaki en büyük destekçim ailem. Ayrıca, Belediye Meclis Üyesi Sayın Ömer Günel'in başarımı fark edip beni ziyarete gelen ilk kişi olmasından dolayı da ayrıca mutluyum. Kendisine bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ömer Günel'den Kuşadası'nın Gururu Aslı'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement