Ordu Belediye Başkanı Torun."Ordu Belediyesi, Yürüttüğü Projelerle Halkın Daha Kaliteli Yaşam... - Son Dakika
Yerel

Ordu Belediye Başkanı Torun."Ordu Belediyesi, Yürüttüğü Projelerle Halkın Daha Kaliteli Yaşam...

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, "Ordu Belediyesi, yürüttüğü projelerle halkın daha kaliteli yaşam alanlarına kavuşması için çaba sarf ediyor" dedi.

13.01.2012 15:40

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, " Ordu Belediyesi, yürüttüğü projelerle halkın daha kaliteli yaşam alanlarına kavuşması için çaba sarf ediyor" dedi.

Torun, Yeni Mahalle'de yapılan, Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otopark Projesi kapsamında yürütülen inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Proje dahilinde yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Tosun, "Bu proje bölgedeki otopark ve alışveriş sorununa önemli bir çözüm olacak. Çevresinde bulunan ulaşım yollarının da proje doğrultusunda sağlıklı bir hale getirilmesi için ekipler yoğun çaba sergilemektedir. Ordu Belediyesi, yürüttüğü projelerle halkın daha kaliteli yaşam alanlarına kavuşması için çaba sarf ediyor. Kentin birçok noktasında dönüşüm projeleri oluşturuyoruz. Yeni Mahalle'deki bu proje bölgenin gelişimi ve kalkınmasına büyük fayda sağlayacak. Bu proje otopark ve alışveriş noktasında Yeni Mahalle için bir milat olacaktır" diye konuştu.

İnşaatın tamamlanmasının ardından toplam 450 araç kapasiteli bir otopark, 75 adet dükkan ve çocuk parkının hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Torun, şöyle devam etti:

"Bu proje, Yeni mahalle ve çevresindeki otopark sorununun yanı sıra alışveriş ortamı açısından da problemleri ortadan kaldıracak. Proje bodrum ve zemin katı hariç 1 kat ve terastan oluşuyor. 6 bin 935 metrekare arsa üzerine gerçekleştirilecek olan projede 15 bin 695 metre kare kullanım alanı bulunuyor. Bodrum katında otopark, zemin katında haftanın 1 günü pazarcı esnafının kullanacağı otopark alanı, çocuk bahçesi, birinci katında her biri 13 metre kare net kullanım alanına sahip 75 dükkan, teras katında ise açık otopark alanı bulunan proje, bölgenin otopark ve pazar ihtiyacına cevap verebilecek kapasiteye sahip."

Torun, göreve geldiklerinden bu yana amaçlarının Ordulu vatandaşlara daha iyi hizmet olduğunu da sözlerine ekledi.

- ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Belediye Başkanı Torun.'Ordu Belediyesi, Yürüttüğü Projelerle Halkın Daha Kaliteli Yaşam... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement