Organ Bağışına Motosikletli Destek - Son Dakika
Yerel

Organ Bağışına Motosikletli Destek

Organ Bağışına Motosikletli Destek

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF),Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'nın desteğiyle hem organ bağışının önemine dikkati çekmek hem de Expo 2020 İzmir'e destek olmak için düzenlediği yol kampanyası nedeniyle 50 motosikletten...

30.09.2013 15:51

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF),Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'nın desteğiyle hem organ bağışının önemine dikkati çekmek hem de Expo 2020 İzmir'e destek olmak için düzenlediği yol kampanyası nedeniyle 50 motosikletten oluşan konvoy Bodrum'a geldi.

Konvoyu Belediye Meydanı'nda Bodrum Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yıldızhan ve Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon karşıladı. TMF Başkanı Bekir Uçar, organ bağışı ve Expo 2020 için destek veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon adına Vekili Hüseyin Yıldızhan'a ve Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon'a birer plaket vererek teşekkür etti. Yıldızhan ve Kocadon da TMF heyetine çeşitli hediyelerin yer aldığı birer hediye paketi verdiler.

Bodrum Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yıldızhan, "Organ bağışına destek olmak, teşvik etmek hem de İzmir'e 2020 EXPO organizasyonunun kazandırılması için Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun başlattığı bu olay gerçekten çok önemli. Bizde bundan dolayı gurur duyuyoruz. Bu organizasyon aynı zamanda Türk insanının sosyal ve toplumsal olaylara ne kadar duyarlı olduğunu da gösteriyor. Bizler Bodrum adına, Bodrum Belediyesi adına bu duyarlı davranışınız içinde yer almaktan, sizleri burada karşılamaktan ve sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz, tekerleklerinize sağlık" dedi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun düzenlediği tur kapsamında Ankara'dan yola çıkan motosikletçiler, Bodrum'dan Antalya'nın Kemer ilçesine geçtiler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Organ Bağışına Motosikletli Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement