Osmaniye İl Öğrenci Meclis Başkanı Hallaç, Projelerine Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Osmaniye İl Öğrenci Meclis Başkanı Hallaç, Projelerine Destek İstedi

Osmaniye İl Öğrenci Meclis Başkanı Ecem Hallaç, Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak'ı ziyaret ederek, projelerinin tanıtımı için destek istedi.

11.01.2013 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye İl Öğrenci Meclis Başkanı Ecem Hallaç, Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak'ı ziyaret ederek, projelerinin tanıtımı için destek istedi.

Osmaniye İl Öğrenci Meclis Başkanı seçilen Kadirli Ortaokulu öğrencisi Ecem Hallaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, Okul Müdürü Süleyman Cinkara, Okul öğretmenlerinden Tansel Kara ve Nazife Güvel ile birlikte Kaymakam Necip Çakmak'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Necip Çakmak'a projelerini anlatan Hallaç, Osmaniye'yi TBMM'de başarıyla temsil edeceğini belirterek, projelerini tanıtmak istediğini ve bu anlamda büyüklerinin desteğine ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Kaymakam Çakmak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hallaç'a destek vereceklerini ve her zaman yanında olduklarını belirterek, "Ecem'in Osmaniye'yi temsil etmesinden çok mutlu oldum. Projelerinin hayata geçirilmesi ve tanıtımı konusunda gerekli desteği bulacaktır. Bizlerde projelerine destek vereceğiz. Çalışmalarında ve derslerinde başarılar dilerim" dedi.

Kadirli Ortaokulu Müdürü Süleyman Cinkara'nın teşekkür konuşması ve Kaymakam Necip Çakmak'a çiçek vermesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle ziyaret sona erdi.

Muhabir: Menderes Özat/ Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye İl Öğrenci Meclis Başkanı Hallaç, Projelerine Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement