Oto Galericiler, Bölgedeki Olaylardan Ötürü İflasın Eşiğine Geldi - Son Dakika
Yerel

Oto Galericiler, Bölgedeki Olaylardan Ötürü İflasın Eşiğine Geldi

Oto Galericiler, Bölgedeki Olaylardan Ötürü İflasın Eşiğine Geldi

Batman Oto Galericiler Sitesinde, bölgedeki olayların etkisiyle aylardır mali kriz yaşanıyor.

17.05.2016 12:59

Oto Galericiler: Kepenkleri indirebiliriz

Bölgede yaşanan olaylar nedeniyle Batmandaki yüzlerce oto galerici, esnafı iflasın eşiğine geldi.

Daha önce İl dışından araç alım-satımı için gelenler, yaşanan olaylardan dolayı gelmeyince, oto galericiler büyük sıkıntı düştü.

Oto Galericiler Sitesi Başkanı Mehmet Can Barış, "piyasamız adeta öldü ve sabahtan akşama kadar iş yapmadan oturuyoruz. Ay gelip gidiyor ama siftah yapan yok. Böyle devam ederse Galericiler kepenk kapatacak. Bölgede devam eden çatışmalar nedeniyle aylardır durgunluk var. Belirsizlikten yanısıra dışarıdan alıcı gelmiyor. Buradaki insanlar da elindeki parayı tutmak istiyor ; çünkü savaş çıkacak diye endişeleniyor" dedi.

"BİZİ ANCAK BARIŞ KURTARIR…"

Yaşanan olaylar, bölgede devam eden sokağa çıkma yasakları ve bombalı saldırılar yüzünden kepenk kapatma durumuna geldiklerini ifade eden Başkan Mehmet Can Barış, "Piyasadaki bu krizin sona ermesi ancak barış süreci ile mümkün olur" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Oto Galericiler, Bölgedeki Olaylardan Ötürü İflasın Eşiğine Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement