Özel Sanko Anadolu Lisesi Bölge Birincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Özel Sanko Anadolu Lisesi Bölge Birincisi Oldu

Özel Sanko Anadolu Lisesi Bölge Birincisi Oldu

Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından üçüncüsü düzenlenen Münazara Ligi Bölge elemelerinde Özel Sanko Anadolu Lisesi öğrencileri bölge birincisi oldu.

13.02.2012 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından üçüncüsü düzenlenen Münazara Ligi Bölge elemelerinde Özel Sanko Anadolu Lisesi öğrencileri bölge birincisi oldu.

Münazara, Adana Koleji'nde İçel Koleji, Adana Koleji, Gaziantep Kolej Vakfı, Tarsus Amerikan Koleji, Antalya Koleji ve Özel Sanko Anadolu Lisesi'nin katılımıyla ikili karşılaşmalar şeklinde yapıldı. Öğrencilerin düşünme ve konuşma becerilerinin, konuları tez - anti tez şeklinde savunabilmelerinin geliştirilmesinin amaçlandığı münazaraya, Özel Sanko Anadolu Lisesi Emre Özgüler, Halil Can Hidayet, Beyza Erdinç, Fatih Kemal Öksüzoğlu ve Ahmet Murat Hatabay'dan oluşan takımla katıldı.

Özel Sanko Anadolu Lisesi takımı yaptığı sunumlarla jüriyi ikna etmeyi başarırken, katılımcılar arasında yapılan en iyi konuşmacı değerlendirmesinde Halil Can Hidayet ilk beşte yer aldı.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, farklı düşüncelerin hoşgörü ve saygı sınırları içinde tartışılıp kelimenin gücünün kazandığı bir etkinlik olan münazaranın, öğrenciye aynı zamanda bilgi donanımının gerekliliğini de hatırlattığını söyledi.

Köylüoğlu, sunum teknikleri ve tartıştıkları konu başlıklarında gösterdikleri başarılı performans için öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenleri kutladı.

Ekonomi, siyaset, spor, sağlık, hukuk ve genel kültür olmak üzere 5 farklı konu başlığının tartışıldığı münazarada bölge birincisi olan Özel Sanko Anadolu Lisesi, mart ayında İstanbul'da yapılacak Türkiye Şampiyonluğu için yarışacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Sanko Anadolu Lisesi Bölge Birincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement