Özel Sporcular Bowling Türkiye Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Özel Sporcular Bowling Türkiye Şampiyonası

Özel Sporcular Bowling Türkiye Şampiyonası

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Özel Sporcular Bowling Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor.

23.12.2013 14:01

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Özel Sporcular Bowling Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 27-28 Aralık tarihlerinde Eskişehir'de yapılacak olan Özel Sporcular Bowling Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, şampiyona hazırlıklarına devam etti.

Malatya Park içerisinde bulunan Bowling Adası'nda çalışmalarını sürdüren Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Çarşamba günü şampiyonaya katılmak üzere Eskişehir'e gidecek.

Hazırlıklarla ilgili bilgi veren Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Antrenörü Mürsel Kurt, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydederek, turnuvadan dereceyle dönmek istediklerini söyledi.

Kurt, şampiyonaya iki sporcuyla katılacaklarını belirterek, "Malatya Özel Uygulama Eğitim Merkezine bağlı olan Sessiz Adımlar Spor Kulübü olarak 27-28 Aralık tarihlerinde Eskişehir'de yapılacak olan Özel Sporcular Bowling Türkiye Şampiyonası'na katılacağız. İki aydır çalışmalarımız devam ediyor. Kulüp olarak şampiyonaya sporcularımız Baki Yıldırım ile Ziya Dinçer ile katılacağız" dedi.

Şampiyonada iddialı olduklarını kaydeden Kurt, "Kulüp olarak 11 branşta şampiyonalara katıldık. Bowling, özel sporculara biraz ağır bir spor dalı olarak görülebilir ama hiçte öyle değil. Sporcularımız çalıştıkça başarılı oluyorlar. Sporcularımızda bu sporu çok sevdi. Ben bu anlamda şampiyonadan iyi bir dereceyle döneceğimize inanıyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Sporcular Bowling Türkiye Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement