Türkiye Bocce Şampiyonları, Hacıcaferoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Türkiye Bocce Şampiyonları, Hacıcaferoğlu'nu Ziyaret Etti

Türkiye Bocce Şampiyonları, Hacıcaferoğlu\'nu Ziyaret Etti

Özel Sporcular Türkiye Bocce Şampiyonasında B Grubu birincisi Hüseyin Vural İş Okulu sporcuları, Antalya Gençlik Hizmetlerini ziyaret etti.

23.12.2013 10:54  Güncelleme: 00:08

Antalya'nın Kemer ilçesinde 11-13 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen "Özel Sporcular Türkiye Bocce Şampiyonası" B Grubu birincisi Doktor Hüseyin Vural İş Okulu sporcuları Harun Topal, Süleyman Serici, Beden eğitimi öğretmeni antrenör Burak Koç ve Özel sporcular Federasyonu İl Temsilcisi Şerafettin Çetin, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu ziyaret etti.

Antalya-Kemer'de gerçekleşen "Özel Sporcular Türkiye Bocce Şampiyonası"na Türkiye'den 59 takımdan 470 sporcu katılırken, Dr. Hüseyin Vural İş Okulu Spor Kulübü B Grubu birincisi oldu.

Sporcularının kendisine hayatının en anlamlı kupasını armağan ettiklerini belirten Dr. Hüseyin Vural İş Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Burak Koç, "Okul takımımız Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonada önce grup maçlarında Sinop ve Edirne'yi yenerek çıktık. Daha sonra eleme turunda Bursa'yı eleyerek Çeyrek finale, çeyrek finalde Denizli'yi yenerek yarı finale çıktık. Yarı Finalde Aydın'ı yenerek final oynamaya hak kazandık. Finalde Bilecik-Bozöyük takımını 6-0 geriden gelip 7-6 yenerek Türkiye Şampiyonu olduk" dedi.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ise, Türkiye'nin doğusundan, batısına, kuzeyinden, güneyinden sporcuların Türkiye Bocce Şampiyonası'na katıldığını, bu durum spor tarihinde önemli bir gelişme olduğunu kaydetti. Hacıcaferoğlu, "Artık engelli sporcularımız evde oturmuyor. Spor yapıyor. Biz de kendilerini spor yapmaları için destekliyor ve sosyalleşmesini sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

Hacıcaferoğlu, Doktor Hüseyin Vural İş Okulu sporcularının anlamlı ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Bocce Şampiyonları, Hacıcaferoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement