Payas'ta Yerel Seçim Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Payas'ta Yerel Seçim Bilgilendirme Toplantısı

Payas\'ta Yerel Seçim Bilgilendirme Toplantısı

Hatay'ın Payas ilçesinde Kaymakamlık 30 mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

13.01.2014 14:31

Hatay'ın Payas ilçesinde Kaymakamlık 30 mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Payas Kaymakamı İrfan Demiröz'ün başkanlık ettiği bilgilendirme toplantısına Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ilçe daire müdürleri, belediye başkan adayları, siyasi parti başkanları, yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanları, mahalle muhtar ve muhtar adayları katıldı.

Yerel seçimlerin ilçede "Demokrasi şöleni" şeklinde geçmesi için toplantının düzenlendiği belirtilerek, seçim öncesi, seçim sırası ve sonrası uyulması gerekli kurallar anlatıldı.

Yüksek Seçim Kurulu'nca alınan tüm kural ile kararların zamanında uygulanması ve ilçe seçim kurulu kararlarına uyulması konusunda, Payas Polis Merkezi Amiri Komiser Yardımcısı İbrahim Özyer slayt eşliğinde ayrıntılı bir bilgilendirme yaptı.

Kaymakam İrfan Demiröz'de ilçede seçimin güven ve huzur ortamında, vatandaşların huzuru engellemeyecek şekilde hoşgörülü geçmesi için seçime katılan herkesin sabırlı ve sağduyulu olarak davranacaklarına inandığını belirterek katılımcılara teşekkür etti. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Payas'ta Yerel Seçim Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement