Pazaryeri'nde Bin 500 Kişi Aynı Anda İftar Açtı - Son Dakika
Yerel

Pazaryeri'nde Bin 500 Kişi Aynı Anda İftar Açtı

Pazaryeri\'nde Bin 500 Kişi Aynı Anda İftar Açtı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Pazaryeri Kaymakamlığı ve Pazaryeri Belediyesi ortaklığında iftar programı düzenlendi.

20.06.2016 13:13

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Pazaryeri Kaymakamlığı ve Pazaryeri Belediyesi ortaklığında iftar programı düzenlendi.

Düzenlenen iftara Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Ak Parti Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Mayir Küçük ve bin 500 kişiye yakın vatandaş katıldı. Dualarla açılan orucun ardından konuşma yapan Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Pazaryeri'nin baba ocağı olduğunu belirterek, "Baba ocağım Pazaryeri ilçemizde Ramazan ayının bereket ve huzurunu paylaşabilmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına Kaymakamlığımız ve Belediyemizin himayelerinde tertip edilen iftar programına katıldık. Böylesi güzel bir etkinlikte bizleri hemşehrilerimizle buluşturan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve kıymetli çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"HİÇBİR AKSAKLIK YAŞANMADAN ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE İFTARIMIZI YAPTIK

Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel ise; bin 500 kişiyle aynı sofrada olmanın mutluluğundan ve Ramazan ayının güzelliklerinden bahsederek, "Bu akşam her zaman olduğu gibi yine hep beraber birdik ve iriydik. Buna geniş aile toplantısı da diyebiliriz. İftarımızı yaklaşık bin 500 hemşehrimiz ile beraber el ele gönül, gönüle açtık. Pazaryeri Kaymakamlığımız himayesinde ve Pazaryeri Belediyesi ve sponsor kurum ve hayırseverlerimiz destekleri ile yaptığımız iftarımıza sayın milletvekilimiz Halil Eldemir ve birçok dostumuz da katıldılar şeref verdiler. Büyük bir organizasyon olmasına rağmen hiçbir aksaklık yaşanmadan çok güzel bir şekilde iftarımızı yaptık. Bizim en büyük dinamiğimiz olan bu birlik ve beraberliğimizi Rabbim artırarak devam ettirsin " ifadelerini kullandı.

Öte yandan Milletvekili Eldemir, Kaymakam Özdel, Başkan Yalçın iftar sonrası çay içerek vatandaşlarla sohbet ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazaryeri'nde Bin 500 Kişi Aynı Anda İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement