Polatlı'da "Ahşap ve Seramik Kursiyerleri Sergisi" Açıldı - Son Dakika
Yerel

Polatlı'da "Ahşap ve Seramik Kursiyerleri Sergisi" Açıldı

Polatlı\'da "Ahşap ve Seramik Kursiyerleri Sergisi" Açıldı

Polatlı ilçesinde, belediye tarafından düzenlenen kurslarda üretilen eserlere yer verilen "Ahşap ve Seramik Kursiyerleri Sergisi" izlenime sunuldu.

04.06.2014 17:58

Polatlı ilçesinde, belediye tarafından düzenlenen kurslarda üretilen eserlere yer verilen "Ahşap ve Seramik Kursiyerleri Sergisi" izlenime sunuldu.

Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Öğretmenevi'ndeki serginin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Polatlı'nın, Frig medeniyetinin başkenti Gordion'a ve yakın tarihin dönüm noktası Sakarya Zaferi'nin yaşandığı topraklara sahip olduğunu, bu iki önemli değerin turizme kazandırılması için önemli çalışmalar yürütüldüğünü söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Akdeniz ise konuşmasında ilçede halkın bilgi ve görgüsünü artırmaya, istihdam sağlamaya yönelik önemli çalışmalar yürüttüklerini, bu serginin de meslek edindirme faaliyetlerine güzel birer örnek olduğunu dile getirdi.

Kursiyerlere sertifikaları verilmesinin ardından sergideki eserler incelendi.

Törene, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'nın eşi Şaduman Yıldızkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin, MHP İlçe Başkanı Gürsel Bilgiç, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, Belediye Meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kursiyerlerin yakınları katıldı.

Kursiyerlerin yaklaşık 500 eserine yer verilen sergi, iki gün açık kalacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polatlı'da 'Ahşap ve Seramik Kursiyerleri Sergisi' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement