Ramazan Şenlikleri'ne Muhteşem Kapanış - Son Dakika
Yerel

Ramazan Şenlikleri'ne Muhteşem Kapanış

Ramazan Şenlikleri\'ne Muhteşem Kapanış

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan şenlikleri Ümit Sayın konseriyle sona erdi.

18.08.2012 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan şenlikleri Ümit Sayın konseriyle sona erdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Ramazan Şenlikleri'nin son gününde Antalyalılar unutulmaz bir gece yaşadı. Şenlikler kapsamında ünlü sanatçı Ümit Sayın konser verdi. Karaailoğlu Parkı'nı dolduran vatandaşlar, Ümit Sayın'ın şarkılarıyla coştu. Vatandaşlar, Ümit Sayın'ın söylediği birbirinden güzel parçalara eşlik etti. İki saat boyunca sahnede kalan Ümit Sayın şarkılarıyla vatandaşlara şenliklerin son gecesinde muhteşem bir konser izletti.

DOLU DOLU BİR RAMAZAN AYI

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara eski Ramazanları yaşatmak amacıyla bir ay boyunca şenlikler düzenledi. Şenlikler kapsamında Türkiye'nin önemli isimleri sahne alarak Antalyalılarla buluştu. Özdemir Erdoğan konseriyle başlayan şenliklerde her cuma akşamı Şair-Yazar Sunay Akın, 'Mahya Işıkları' adlı tek kişilik gösterisini sundu. Büyükşehir Belediyesi, Eşref Vakti konseri, Karadenizliler Gecesi Gizem Kara konseri, Burdurlular gecesi, Çorumlular gecesi, Yörükler gecesi gibi yöresel geceler ve tiyatro, dans gösterileri, fasıl, orta oyunlarıyla geleneksel Ramazan eğlenceleriyle dolu bir ay yaşattı.

Öte yandan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Yaş Meyve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Mithat Yılmaz'ın verdiği iftar yemeğinde hal esnafıyla bir araya geldi. Başkan Akaydın, iftardan sonra esnafla sohbet ederek, Ramazan Bayramı'nı kutladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Şenlikleri'ne Muhteşem Kapanış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement